BUDUĆI POSLANIK NIKOLA RADOSAVLjEVIĆ: Nadležni da stanu na put Srđanu Nogu

Z. U.

26. 07. 2020. u 18:42

БУДУЋИ ПОСЛАНИК НИКОЛА РАДОСАВЉЕВИЋ: Надлежни да стану на пут Срђану Ногу

Arhiva

Nikola Radosavljević, izabrani narodni poslanik u novom sazivu Skupštine Srbije, izjavio je da osvedočeni anarhista Srđan Nogo ne prestaje da šokira srpsku javnost, ovoga puta otvornim pozivom na napad pejntbol puškama na nasrodne poslanike.

- Posle nedavnih nemilih scena napada na policiju, divljanja i uništavanja državne i privatne imovine u Beogradu, Srđan Nogo ide korak dalje najavivši direktan napad na legalno, na izborima, izabrane narodne poslanike i to ni manje ni više nego puškama i topovskim udarima ,što je direktan napad na građane Srbije koji su ih izabrali, na državu i ličnu bezbednost poslanika sa jednim jedinim ciljem destabilizovati Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića - izjavio je Nikola Radosavljević, predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini i član Glavnog odbora naprednjaka.

On je dodao da je krajnje vreme da se stane na put Srđanu Nogu i sličnima, kojih srećom ima malo, kao i njihovim nalogodavcima “koji sa debelim novčanicima stoje iza ovog samozvanog opozicionara“.

- Nogo igra opasnu igricu koja je primerenija dečijem uzrastu , a ne intelektualnoj političkoj gromadi kakvom želi i pokušava da se predstavi, a očigledno da to nije. Pozivam nadležne instutucije da reaguju i jednom za svagda stanu na put ovakvim negativnim društvenim pojavama kao što je Nogo, jer su bruka i sramota za Srbiju - poručio je Radosavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Građanin bg

26.07.2020. 18:51

Sada bi nadležni organi trebalo da deluju preventivno i da ne dozvole da se dese neredi pa posle da reaguju.To znači preduhitriti ovog pametnjakovića koji će opet da napravi nerede i tuču ,da zavede golobrade naivne dečake a on će posle da gleda sa strane i da se izvuče.Dakleveć odmah ga privesti jer i ova pretnja daje dovoljno argumenata svakom tužiocu da mu se odredi pritvor.Taman se sredila situacija i posle će za 15 dana opet da se poveća broj obolelih od korone.Neka ovi mladi samo vide kako izgledaju oboleli pe će im se samo kazati da je lepše da sede kući i da ne slušaju ovake "pametnjakoviće"