PREDSEDNICA skupštine tzv. Kosova Vjosa Osmani objavila je na Tviteru fotografiju nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kako napušta sednicu Međunarodnog suda pravde, nakon odluke suda o legitimnosti Deklaracije o nezavisnosti tzv. Kosova i napisala da joj je bila čast da bude deo tima koji je tada predstavljao Prištinu.

Komentari (40)

Srećko

22.07.2020. 15:21

Stvarno nemam reči za ovo što je Jeremić uradio vidi se zaista kakva je opozicija i šta im je bio cilj da to isto urade. Stvarno nemam šta da kažem.

Toša

22.07.2020. 16:21

Ovo je samo jedan od dokaza koliko je Vuk Jeremić bio začetnik nezavisnosti Kosova.Iskreno se svaki čovek mora osećati, jadno i bedno kad ga slavi Josa Osmani, najradikalnija zastupnica kosovske nezavisnosti.A da, pri tom nema ni grama stida i srama čovek poput Vuka Jeremić . on čime se što bi se svaki čovek stideo i krio u mišiju rupu on ima samo miliona Patrika Hoa

Marko

22.07.2020. 16:24

Umesto da odgovaraju za svu stetu koju su naneli Srbiji za vreme svojih mandata, radeci protiv interesa Srbije ili ne preduzimajuci nista u korist zastite interesa Srbije, jer ih je narod tada za to bio izabrao, mnogi politicari medju kojima je i Vuk Jeremic se danas slobodno setaju i dodatno nanose stetu Srbiji.

buki

22.07.2020. 17:05

Jeremić je radio za sebe i svoj džep, ali ko ga je postavio za ministra spoljnih poslova i dozvolio mu da to radi? A sada ti isti i njihovi istomišljenici pljuju Dačića, jer kao navodno ne radi svoj posao. Ne radi onako kako je radio Jeremić, to je sigurno, pa zato mrziteljima srpskog naroda nije dobar. Film Veleizdaja, u režiji DS sa Jeremićem u naslovnoj ulozi je na sreću skinut sa repertoara naših bioskopa. Daje se još kod šiptara u režiji Merkelove.

Mišo Peć

22.07.2020. 19:33

Previše ustupaka od dvehiljadite godine do danas smo napravili prema medjunarodnoj zajednici na štetu Srbije:puštanje albanskih terorista iz Srpskih zatvora,izmeštanje pitanja Kosova iz UN na EU,traženje mišljenja medjunarodnog suda o Kosovskoj nezavisnosti,ukidanje naših a po Merkelovoj paralelnih struktura na severu Kosmeta,prećutna dozvola albancima za učlanjenje u MOK,Briselski sporazum bez formiranja ZSO i tako redom.

Miki Zg

22.07.2020. 20:30

To je Šiptarska državotvorna ekipa : Vuk Pozderac Jeremić ,braća Boris ,Dragan ( Tadić ,Đilas ) .Sada govore o nekoj Vučićevoj predaji Kosmeta ? da ne povjeruješ u zdravi razum ?

aco

23.07.2020. 06:54

A Republika Srpska, Irska, Katalonije i drugi su nelegalno?????U svakoj normalnoj drzavi takav bi bio optuzen i osudjen za izdaju nacuonalnih interesa.

posmatrac iz daleka

23.07.2020. 19:41

Mislio sam da su samo hrvati hrabri. Jer nemaju osecaj srama. Ima i medju nama slicnih. E moj Vuce ko te tamo od vuce, pa postade ovcica ?