LIDER LDP Čedomir Jovanović je tokom napada na vlasnika Ambulante za rehabilitaciju "Fizio centar" Žarka Ivkovića, u subotu, od svog vozača tražio pištolj iz kola, ali je on odbio da mu ga da!

Komentari (5)

Perap

22.07.2020. 08:33

Pošto Čeda nije više poslanik, nema imunitet. Privođenje po hitnom postupku i ispitati njegovu dozvolu za pištolj. Koliko je meni poznato, samo službenici policije i vojske imaju dozvolu za nošenje oružja, a Čeda nije nijedno od ta dva, i može imati samo dozvolu za posedovanje oružja, što znači, mora da ima odgovarajuće mesto u kući koje nije dostupno drugima gde čuva oružje.

Raso

22.07.2020. 08:44

Насилник био и остао, ништа необично и ново. Посебно треба имати у виду да се ради о особи која деценијама чини зло и неправду појединцима и народу а да никада ни за једно није чак ни прозван. О казни и одговорности да не говоримо. Нормално је да неко ко живи тако деценијама и успут стиче огромно богатство наставља провереним методама. Након прве правичне казне и одузимања опљачканог биће другачији!

Deki ćirilično

22.07.2020. 14:31

Порука је јасна, поштовани грађани, водите рачуна да не налетите на Чедомира Чеду Јовановића, посебно када је овај у тренуцима беса! Опасан је и наоружан! Надам се да полиција ово не чита....