ČEDA NIJE JEDINI NASILNIK U POLITIČKOJ ARENI: Šešeljeva banana i Čankovo batinjanje Lešanovića (FOTO/VIDEO)

V.N.

21. 07. 2020. u 12:20

OBJAVA jednog tviteraša zaličila je na gorak aforizam posle frapantnih scena nasilja koje je u minula dva dana priredio lider LDP i bivši poslanik na Novom Beogradu. Net komedijaš je napisao da od nekadašnje kolacije Čeda - Čanak - Korać, samo Korać još nikog nije tukao.

ЧЕДА НИЈЕ ЈЕДИНИ НАСИЛНИК У ПОЛИТИЧКОЈ АРЕНИ: Шешељева банана и Чанково батињање Лешановића (ФОТО/ВИДЕО)

Čedomir i Jelena Jovanović

Nažalost, prvi čovek liberala, koji je najpre reketom tukao vlasnik ambulante "Fiziocentra" Žarka Ivkovića, da bi sutradan nasrnuo i na njegovog adbokata Dejana Dubajića, nije prvi političar koji je učestvovao u fizičkim napadima i tučama, već je taj spisak, poduži.

U tom neslavnom nizu su Vojislav Šešelj, Nenad Čanak, Boško Obradović...

Šef radikala se u svojoj političkoj karijeri više puta našao usred fizičkih obračuna. Tako je još 1997. advokatu Nikoli Baroviću i jednom TV duelu uputio morbidne uvrede i pretio mu u programu uživo, a zatim ga je Šešeljevo obezbeđenje i pretuklo, a govorkalo se i da je on učestovovao, mada se posle nevešto branio da se žrtva okliznula na koru od banane.

Čanak je 2012. ispred jedne novosadske kafane pretukao Beograđanina Pavla Lešanovića, nakon čega je lider Lige socijaldemokrata podneo ostavku na poslaničku funkciju.

Foto: Printskrin

Pavle Lešanović sa modricama

Predsednik Dveri takođe je učestvovao u nekoliko nasilnih incidenata - gađao je kompjuterskim mišem poslanika SNS Aleksandra Martinovića, upao je u kabinet šefice parlamenta Maje Gojković vređao je i fizički sprečavao da izađe, bio je u središtu haosa koji je nastao ispred zgrade Skupštine kada je Marjanu Rističeviću pocepan sako.

Foto: Printskrin

Marjan Rističević napadnut na ulazu Skupštine Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a