VUČIĆ: Ti što napadaju Stefanovićevog oca, to su monstrumi, to nisu ljudi

Novosti online

07. 07. 2020. u 20:01

ВУЧИЋ: Ти што нападају Стефановићевог оца, то су монструми, то нису људи

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje kako komentariše napade Vukadinovića i ostalih opozicionih lidera da se laže o broju mrtvih od korone i to što traže njegovu ličnu odgovornost, rekao je:

- Neću da ih pominjem. To su isti oni što su pričali da mrtve u poplavama spaljujemo u visokim pećima... Nikada ne bih sakrio ni jedan izgubljeni život. Bio sam prvi koji je rekao da mi se čini da ima više mrtvih, ali su mi lekari rekli kakvi su protokoli - rekao je Vučić.


"Kako komentarišete brutalno iživljavanje dela medija i političkih struktura nad Brankom Stefanovićem koji je juče preminuo".

- Sramota me je da to komentarišem. To su monstrumi koji to izmišljaju, nisu ljudi. Šta da kažete za ljude koji napadaju čoveka na dan smrti. Postoje dva sveta dana u Srbiji, dan rođenja i dan smrti. Pokaži elementarni red, da si čovek.

- Ovi naši ne umeju da pokažu da su ljudi. Tajkunski medij kaže, "ostaće zapamćen po Krušiku". A po čemu ćete vi da budete upamćeni? Upoznao sam tog čoveka pre 20 godina, u stanu u bloku 23, odveo me Nebojša Stefanović. Iz istog stana sada ide na Bežanijsko groblje. Toliko o velikom bogatstu, i to pričate vi koji ste dolazili u pocepanim patikama, a sad imate stotine miliona evra. Jadni su ljudi koji se iživljaju na umrlima i na deci. Zato moramo da ih pobeđujemo uvek, i da sačuvamo pristoju Srbiju za našu decu - rekao je Vučić.


(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)