ZA BOLJU BUDUĆNOST VALJEVA: Predsednik Vučić najavio i rekonstrukciju pruge i izgradnju sportske hale

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Valjevu govorio i o investicijama države u ovaj kraj.

ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ  ВАЉЕВА: Председник Вучић најавио и реконструкцију пруге и изградњу спортске хале

Foto: Printskrin "Novosti"

Uz kompletnu rekonstrukciju i dogradnju bolnice, on je govorio i o izgradnji sportske hale i rekonstrukciji pruge.

- Drugo veliko obećanje za Valjevo uz bolnicu, valjevska bolnica je mnogo važna i ogromna investicija. Druga stvar, manje će nas koštati, ali ne malo i to takođe neće da finansira lokalna samouprava, to je sportska hala u Valjevu, vreme je da Srbija to Valjevu vrati - rekao je predsednik države.

Zapitao se kada je to za Valjevo urađeno više i po pitanju fabrika, puteva, infrastrukture.

- Samo ako neko hoće da bude pošten i onda vidite da nije nikada. Za nas je Ekspo 27 velika prilika, to za nas znači napredak i razvoj. Ekspo 27 znači bolnica u Valjevu, hala u Valjevu, završetak brze saobraćajnice oko Valjeva. Sve je to Ekspo 27, sve je to ono zbog čega vas pozivamo da zajednički učestvujemo u jednom velikom projektu. Pokazali smo da kad je teško da možemo da ujedinimo narod, da kada smo ujedinjeni da nam ne mogu ništa. Svi oni koji su nam spremali zamke i rezolucije - muk. Ništa ne postoji, nikakve radosti, ničega. Kaže jedan od njih "suočili smo se s energičnom mašinom kakvu nismo videli". Nisam ja ta mašina, ta energična mašina ste vi, koji želite da pobeđujete u svemu i zato moramo da radimo i da se borimo još više - poručio je Vučić.

- Želim da vam dam i treće obećanje, koje se tiče i Užice, Kosjerića, Prijepolja, pa i Beograda. Krenućemo u narednih godinu dana u izgradnju, punu rekonstrukciju i ubrzanje pruge do 160 kilometara na sat, Valjevo - crnogorska granica, time otvarate sve - zaključio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)