BRNABIĆ: Đilasova ekipa nepogrešivo iskoristi svaku priliku kad je državi teško da je i sami napadnu

Novosti online

14. 04. 2024. u 15:56

PREDSEDNICA Narodne skupštine, Ana Brnabić, reagovala je na izjavu Borka Stefanovića.

БРНАБИЋ: Ђиласова екипа непогрешиво искористи сваку прилику кад је држави тешко да је и сами нападну

Foto: Tanjug/ Jadranka Ilić

Đilasova ekipa nepogrešivo iskoristi svaku priliku kad je državi teško da je i sami napadnu. Nepogrešivo. Ni jednu šansu do sada nisu propustili.

Najblaže rečeno, neukusno je da o nacionalnim interesima pričaju oni koji su sa Kurtijem potpisali deklaraciju koja poziva na ubrzanje evropskih integracija Kosova* (Đilasov SSP sa Aljbinom Kurtijem), oni koji su lobirali u Evropskom parlamentu za rezoluciju kojom se traži ukidanje suvereniteta Srbije (Srbija protiv nasilja) i oni koji su u Narodnoj skupštini Republike Srbije predložili deklaraciju o genocidu u Srebrenici koja je mnogostruko oštrija od teksta koji se danas gura u UN, i koji teško da propuste dan da ne ponove da je Srebrenica bila genocid (Srbija protiv nasilja).

Ti i takvi sebi dozvoljavaju da nešto kažu predsedniku @avucic samo zato što je rekao da se Srbija neće predati i da neće odustati, da ćemo se boriti i braniti ne samo naše nacionalne interese, već istinu, pravdu i međunarodno pravo i poredak.

Konačno, Borko kreće od sebe - od premise da bi svi, kao što su oni to činili, sve uradili da sačuvaju vlast. Tako je on molio američku ambasadu da pomere datum proglašenja nezavisnosti u Prištini dok Tadić ne pobedi na izborima. Bila je važnija vlast od očuvanja teritorijalnog integriteta Srbije. Ne ponovilo se.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave