MILOŠ FRANCUZ SE DANAS BUSA U KOSOVSKA PRSA: A pogledajte kako je on "branio" KiM (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2024. u 11:49

MILOŠ Jovanović, lider NDSS-a, daje sebi za pravo da danas govori o Kosovu i Metohiji, a zaboravlja kako ga je on svojevremeno "branio".

МИЛОШ ФРАНЦУЗ СЕ ДАНАС БУСА У КОСОВСКА ПРСА: А погледајте како је он бранио КиМ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Miloš Francuz se danas busa u kosovska prsa, a evo kako je on "branio" KiM:

Njegovi mentori su priznali da su pod pritiskom Zapada oslobodili Kurtija, a on kao pregovarač je nastavio da vodi kukavičku politiku i prstom nije mrdnuo kada je tzv. Kosovo 2008. proglasilo nezavisnost.

Opširnije u videu koji sledi:

BONUS VIDEO: Jovanović zapretio naprednjacima, a onda su ga oni resetovali na Kurtijeva podešavanja!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!