"DOKLE?" Kisićeva oštro osudila nasilje u Skupštini: Sramni napad na najstarijeg narodnog poslanika za najoštriju osudu

Novosti online

19. 03. 2024. u 14:46

JOŠ jedan sraman, neljudski, mogu reći uličarski i nasilnički potez opozicije koja pokušava da se krije iza svog naziva „Srbija protiv nasilja“, a svaki njihov potez je upravo nasilnički, izjavila je Darija Kisić, oštro osuđujući nasilje u Skupštini Srbije.

ДОКЛЕ? Кисићева оштро осудила насиље у Скупштини: Срамни напад на најстаријег народног посланика за најоштрију осуду

Foto: Printskrin/ Instagram/ darijakisictepavcevic

- Još jedno nepoštovanje institucije i njenog rada, blaćenje njenog ugleda. Još jedan cirkus u nizu, vređanje i omalovažavanje onih koji nisu na strani nasilja. Još jedno nevaspitanje i nekultura. Dokle? Sramni napad na najstarijeg narodnog poslanika, predsedavajućeg Narodne skupštine Srbije, prof. dr Stojana Radenovića, koji ima, da naglasim, 76 godina, je za najoštriju i svaku osudu. Vređati čoveka koji je profesor, doktor, koji ima svoj ugled i godine koje su za svako poštovanje i to u zgradi najvišeg zakonodavnog tela, može samo neko ko nema ni srama, ni obraza, ni poštovanja. Srpska napredna stranka je stranka koja poštuje svakog građanina naše zemlje, svačije dostignuće, godine, iskustvo i rad. Stranka koja poštuje ugled svake institucije u zemlji i svoju borbu, za još napredniju Srbiju, vodi rečima, delima i vrednim radom, a ne vređanjem i fizičkim napadima na političke protivnike - napisala je Darija Kisić na svom Instagram nalogu.

VONUS VIDEO: DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!