PRIŠTINSKI MEDIJI RAZAPELI BISLJIMIJA: Tvrdio da neće pregovarati o dinaru - pa podvio rep (FOTO)

Novosti onlajn

19. 03. 2024. u 13:20

MEDIJI u Prištini razapeli su Besnika Bisljimija, glavnog pregovarača Prištine u dijalogu sa Beogradom, zbog sopstvenih reči, koje je doskora izgovarao, a već danas ih porekao, i podvio rep.

ПРИШТИНСКИ МЕДИЈИ РАЗАПЕЛИ БИСЉИМИЈА: Тврдио да неће преговарати о динару - па подвио реп (ФОТО)

Foto: Raporteri/Printscreen

Naime, kako piše "Reporteri", Besljimi je pre samo mesec dana tvrdio da je dinar tema o kojoj "ne pregovaraju". Samo mesec dana kasnije, Bisljimi je podvio rep i otišao u Brisel da pregovara, između ostalog, baš o toj temi!

"O toj temi ne pregovaramo, izjava koju je pre mesec dana dao Bisljimi koji se danas nalazi u Briselu zbog pitanja dinara. Pitanje dinara je danas u Briselu okupilo komesara za dijalog EU Miroslava Lajčaka i glavne pregovarače Srbije Petra Petkovića i (tzv.) Kosova Besnika Bisljimija. Trenutno se odvijaju odvojeni sastanci sa Lajčakom, a još uvek se ne zna da li će doći do trilateralnog sastanka. Besnik Bisljimi je pre mesec dana potpuno odlučan govorio da ovakvi sastanci nisu za glavne pregovarače i da će on u Brisel putovati samo radi diskusija o Osnovnom sporazumu. Bisljimi je tada tvrdio da je Lajčak prekršio svoje principe jer je nametnuo temu bez prethodne saglasnosti strana"  navodi "Reporteri" u tekstu. 

Foto: Raporteri/Printscreen

Prištinski medij dalje navodi da se "ova Bisljimijeva izjava sada raspada, zatičući ga na sastanku u Briselu upravo o pitanju dinara, za koji je u svim svojim izjavama čvrsto tvrdio da mu takva tema ne pripada, kao glavnom pregovaraču". 

BONUS VIDEO:

KAKVA SRAMOTA! Aleksić krenuo da nasrne na profesora Radenovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!