"TO SU DVA NAJVEĆA HEROJA ZA NAŠ NAROD": Meštanin Pambukovice o poseti Vučića i Dodika, ali imao je poruku i za "buntovnike" (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2024. u 13:55

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetili su danas Pambukovicu. Meštani ovog sela rekli su za "Novosti" da su danas neizmerno srećni i da je ogromna čast da ih posete eihova dva heroja.

ТО СУ ДВА НАЈВЕЋА ХЕРОЈА ЗА НАШ НАРОД: Мештанин Памбуковице о посети Вучића и Додика, али имао је поруку и за бунтовнике (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Šta da vam kažem, najveći dan za Pambukovicu, kada dolaze dva predsednika. Dva heroja naša, Vučić i Dodik. Svaka im čast - rekao je meštanin ovog sela.

Kako je rekao predsedniku želi da se bori kao što se i do sada borio za Srbiju i svoj narod.

- Da pokaže celom svetu kako se vodi država, kako se voli država i kako se voli svoj narod. A ovim buntovnicima bih poželeo samo da otpevam pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole" - rekao je meštanin.

Još jednom je ponovio da su Vučić i Dodik dva najveća heroja za srpki narod u Pambukovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)