OPOZICIJA NEMA NI PROGRAM, NI POLITIKU Mali: Nemamo vremena da se bavimo time kako da Đilas ponovo sedne u fotelju

Милица Шкорић
Milica Škorić

06. 03. 2024. u 10:02

GOSTUJUĆI u emisiji „Jutro“ na TV Prva, potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali komentarisao je najavljene nove izbore u Beogradu i istakao da će izbora biti, što je bio zahtev opozicije, ali da građani Srbije žele rezultate i program, a ne samo reči mržnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću.

ОПОЗИЦИЈА НЕМА НИ ПРОГРАМ, НИ ПОЛИТИКУ Мали: Немамо времена да се бавимо тиме како да Ђилас поново седне у фотељу

Foto: Printskrin

- Sada opozicija ima još jednu priliku, mi opet izlazimo sa konkretnim programima,  pričaćemo o konkretnim problemima građana i kako ih rešavati. Opozicija nema program, niti politiku, samo žele da Dragan Đilas dođe na vlast uprkos većinskoj volji građana Beograda. U pitanju su samo njihovi interesi - rekao je Mali.

On je poručio da nema vremena za gubljenje, te da će se izbori održati u zakonskom roku, ali da ne smeju da se odlože niti uspore planirane investicije, jer Srbija do decembra 2026. mora biti spremna za EKSPO 2027.

- Nemamo vremena za bavljenje interesima opozicije i time kako da Đilas ponovo zasedne u fotelju. Građani Beograda su imali priliku da kažu svoje 17. decembra i imaće ponovo - rekao je potpredsednik Vlade.

On je poručio da su to verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji imajući u vidu da će građani Beograda donositi odluku u kom smeru vide dalji razvoj grada, ali i zemlje.

- Važno je da pokažemo jedinstvo, slogu, ne bismo mogli da ostvarujemo rezultate kada ne bi bilo komunikacije između grada i republike - rekao je Mali i naglasio važnost vertikalne integrisanosti, saradnje i zajedništva između Beograda i Republike kako bismo išli napred.

On je izrazio uverenje da će SNS na najavljenim izborima ostvariti i bolji rezultat nego na prošlim.

BONUS VIDEO: MALI O PLATAMA I PENZIJAMA - Veoma odgovorno vodimo računa o svemu kada je ekonomija u pitanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (30)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!