OPOZICIJA OBMANJUJE GRAĐANE O IZVEŠTAJU ODIHR-a: "Srbija protiv nasilja" u ofanzivi na inteligenciju građana (VIDEO)

Novosti online

29. 02. 2024. u 14:05 >> 14:29

OPOZICIJA okupljena oko koalicije "Srbija protiv nasilja" ponovo se našla u ofanzivi na inteligenciju građana.

ОПОЗИЦИЈА ОБМАЊУЈЕ ГРАЂАНЕ О ИЗВЕШТАЈУ ОДИХР-а: Србија против насиља у офанзиви на интелигенцију грађана (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, "Srbija protiv nasilja" tvrdi da izveštaj ODIHR-a predstavlja potvrdu nelegitimnosti izbora.

Marinika Tepić kaže da "Srbija protiv nasilja" smatra da je izveštaj ODIHR-a potvrdio da su izbori pokradeni, dok Pavle Grbović tvrdi da je taj izveštaj potvrdio da izbori nisu bili slobodni i fer.

Međutim, ODIHR ni na jednom mestu ne spominje ni međunarodnu istragu, ni krađu izbora, ni poništavanje izbora, niti da su izbori u Srbiji bili najgori na svetu.

Naprotiv, ODIHR konstatuje da su fundamentalne slobode uglavnom poštovane i daju se  preporuke za naredne izbore.

Ono što piše o tom izveštaju jesu konstatacije da je sve te optužbe i sumnje iznosila opozicija, a ovo su delovi izveštaja koji to potvrđuju:

- Srbija protiv nasilja je pokrenula dnevne proteste u Beogradu zbog navodnih nepravilnosti, uključujući pritisak na birače, kupovinu glasova i organizovano dovoženje birača.

- Nekoliko zainteresovanih strana je obavestilo posmatračku misiju ODIHR da su podneli izveštaje o sumnji na izborne prekršaje policiji i tužiocima uprkos nekim ozbiljnim optužbama u javnoj sferi, uključujući navode o kupovini glasova i drugim manipulativnim mešanjima u slobodan izraz volje birača.

- Opozicija je govorila o navodnim široko rasprostranjenim nepravilnostima, uključujući pritisak na birače, kupovinu glasova kao i organizovano dovoženje birača.

Srećom, izveštaj je dostupan svima i svi se mogu uveriti na koje sve načine "Srbija protiv nasilja", N1 i Nova S obmanjuju građane Srbije, što je njihov modus operandi već godinama.

Srbija je rekla svoje na fer i demokratskim izborima 17. decembra 2023. godine, što je zvanično i potvrdio ODIHR.

BONUS VIDEO: Srbija protiv nasilja traži ukidanje države Srbije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove