EVO KO SU ŠMRKAČI KOKAINA IZ LEPOSAVIĆA: Najbliži saradnici Kurtijevih Srba Rašića i Radomirovića (FOTO)

Novosti online

01. 02. 2024. u 11:46

NA SNIMKU koji su sinoć objavili albanski mediji, a na kojima se vidi kako je opština Leposavić pretvorena u kokainsko jezgro za vreme vlasti Kurtijevog "gradonačelnika" Ljuljzima Hetemija, vidi se više osoba koje konzumiraju opijate.

ЕВО КО СУ ШМРКАЧИ КОКАИНА ИЗ ЛЕПОСАВИЋА: Најближи сарадници Куртијевих Срба Рашића и Радомировића (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Javilo se više meštana Leposavića koji tvrde da se na snimcima nalaze najbliži saradnici Kurtijevih Srba, takozvanog ministra Nenada Rašića i njegovog zamenika Radoice Radomirovića.

- Čim smo videli snimke šmrkanja, odmah smo prepoznali o kome se radi, jer ih mi dole sve znamo kao zlu paru, što se kaže. Taj prvi sa kačketom vam je Slađan M., a pored njega Stefan S., radnici opštine kod ovog nelegalnog Hetemija i najbliži saradnici Rašićevog zamenika ministra Radoice Radomirovića. Šaljem vam i sliku da se i sami uverite. Oni su vam i članovi Rašićeve stranke koju pravi ovde u Leposaviću. Sramota je šta rade i za šta su prodali veru za večeru, svoj narod, svoju državu, svoje komšije - ispričao je meštanin Leposavića koji je zamolio da mu ne objavimo ime.

On je poslao i fotografije na kojima se Slađan vidi zagrljen sa Radoicom Radomirovićem, koji drži pivsku flašu. 

Foto: Privatna arhiva

Sagovornik je preneo i da se na drugom snimku “šmrkanja” koji je objavio albanski portal Nacionale vidi policajac Pavle R. u društvu više opštinskih radnika koji su takođe bliski saradnici Rašićevog zamenika ministra Radoice Radomirovića, ali i članovi Rašićeve stranke.

- Opštinu su nam pretvorili u kokainsko leglo, prvo ona Dragana Miletić zvana Beba, sad ovi Rašićevi i Radoičini, sramota šta rade a zovu se Srbima - revoltiran je naš sagovornik.

Prethodno, njihova šefica Dragana Miletić, zamenica lažnog gradonačelnika u Leposaviću, takođe je snimljena kako šmrče kokain.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave