EVO KAKO KURTIJEVI SRBI VODE LEPOSAVIĆ: Izdala Srbiju i Srbe pa šmrče kokain u opštini (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2024. u 19:19 >> 19:20

ALBANSKI portali objavili su večeras video snimak na kom se vidi potpredsednica opštine Leposavić Dragana Miletić šmrče kokain u opštinskom VC-u, a onda i u opštinskoj kancelariji u društvu još jednog zaposlenog.

ЕВО КАКО КУРТИЈЕВИ СРБИ ВОДЕ ЛЕПОСАВИЋ: Издала Србију и Србе па шмрче кокаин у општини (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tekst prenosimo u celosti.

Dragana Miletić, poznata po nadimku Beba, zamenica je predsednika opštine Leposavić.

Od tada je služila u opštinskom objektu zajedno sa osobljem Srba i Albanaca, koje je predvodio Ljuljzim Hetemi, gradonačelnik opštine.

Međutim, od kada je stupila na dužnost, izgleda da zamenica predsednika opštine nije funkcionisala u potpunosti u skladu sa zakonom.

U stvari, bila je umešana u nezakonite aktivnosti i krivična dela kažnjiva po zakonima Kosova.

Gazeta Nacional je iz različitih izvora nabavila nekoliko video snimaka na kojima se vidi zamenica predsednika opštine Dragana Miletić kako konzumira narkotike.

Čini se da je jedan od snimaka napravljen u jednom od kupatila u opštini Leposavić.

A na drugom snimku, zamenica gradonačelnika Leposavića se vidi kako konzumira drogu u opštinskim kancelarijama, zajedno sa još jednim radnikom.

Nacionale je kontaktirao i zamenicu predsednika opštine Draganu Miletić da dobije njeno mišljenje o ovim video snimcima. Ona nije direktno govorila o sadržaju, ali je optužila Srpsku listu.

- Lažan. Sve to izmišljaju iz Srpske liste da bi ugrozili moje ime i položaj u opštini Leposavić, kao i radnike u opštini Leposavić - rekla je za Nacional zamenica predsednika opštine Leposavić.

- To nije istina. Od početka mog angažmana u ovoj Opštini vrte razne priče samo da me unište, a zapalili su mi auto. Neverovatno je koliki pritisak vrše na mene i moje ime. Ali boriću se do kraja. Ne plaše me - rekla je.

Ono što treba pojasniti već u ovoj prvoj publikaciji jeste da Nacionale ima i nekoliko video i audio snimaka na druge teme. Međutim, zbog očuvanja državnog interesa, nećemo ih objavljivati. Dakle, zato što su veoma važni i od državnog interesa. U tu svrhu neće biti objavljeni. Nacionale je otvoren za saradnju kako bi te materijale podelio sa bezbednosnim i pravosudnim institucijama.

Za ove video snimke, Nacionale je kontaktirao i gradonačelnika Leposavića Lulzima Hetemija. Međutim, nije odgovarao ni na pozive lista, ni na pisana pitanja.

Nacionale će narednih dana objaviti i druge video snimke na kojima opštinski radnici konzumiraju narkotike. Objavljivaće audio-zapise Radoice Radomirovića, njegovih postupaka i izjava na raznim sastancima, na kojima je, čini se, tajno radio za Vladu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama