KUĆI SE VRAĆAMO SA MNOGO DOBRIH VESTI: Predsednik Srbije oglasio se posle svečane večere u Davosu i poslao važnu poruku građanima (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2024. u 23:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se nalazi u Davosu, gde je učestvovao na Svetskom ekonomskom forumu.

КУЋИ СЕ ВРАЋАМО СА МНОГО ДОБРИХ ВЕСТИ: Председник Србије огласио се после свечане вечере у Давосу и послао важну поруку грађанима (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

On se oglasio večeras posle večere organizovane za zvanice i poslao poruku važnu za sve građane Srbije.

- Upravo smo završili trosatnu večeru koju su u čast zvanica organizovali predsednik @worldeconomicforum @borgebrende i predsednik Globalnih poslova @goldmansachs Džared Koen. Time završavamo i boravak u Davosu koji je za Srbiju bio i važan i uspešan - poručio je predsednik na Instagramu.

Dodao je da je "Iskoristio priliku da razgovaram sa mnogim svetskim i evropskim liderima, među njima i sa Dejvidom Kameronom, ministrom spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva, kao i sa zvaničnicima najznačajnijih političkih i ekonomskih institucija."

- Govorio sam o važnim i velikim temama za Srbiju, našim planovima za razvoj i modernizaciju, ali i slušao iskustva i savete velikih globalnih igrača. Kući se vraćamo sa mnogo dobrih vesti, planova i ideja. Neke od njih ćemo predstaviti već u subotu. Znam da naše ljude interesuje kako će Srbija da napreduje. A napredovaćemo i borićemo se zajedno! Živela Srbija! - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave