NASILNICI SU U STRAHU JER ZNAJU DA SRBIJA POBEĐUJE: Iz GO SNS u Kragujevcu oštro osudili nasilje na Uniju žena

Novosti onlajn

10. 12. 2023. u 16:37

IZ GRADSKOG odbora SNS-a u Kragujevcu su oštro osudili nasilje koje se desilo danas kada su huligani uništili štand Srpske napredne stranke i tom prilikom povredili jednu osobu, a drugoj razbili telefon.

НАСИЛНИЦИ СУ У СТРАХУ ЈЕР ЗНАЈУ ДА СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ: Из ГО СНС у Крагујевцу оштро осудили насиље на Унију жена

Foto: SNS

GO SNS Kragujevac oštro osuđuje nasilje u pešačkoj zoni, koje su izvršili oni kojima iz dana u dan raste panika, jer znaju da je naša izborna lista pobednička! I to u danu kada najveće svetske kompanije poklanjaju poverenje Srbiji i Kragujevcu, pa skladište svoje podatke u Data centru; u danu kada je otvorena Tržnica...

Nasilnici su u strahu, jer znaju da Srbija pobeđuje. Znaju da ništa ne može da zaustavi naš narod da još jednom pokaže da ne naseda na lukave igre gubitnika. 

Huligani koje je neko očigledno angažovao neće nas pokolebati u odlučnoj podršci politici snažne i moćne Srbije. 

Očekujemo od nadležnih organa da brzo otkriju izvršioce i nalogodavce ovog nasilničkog čina. Kragujevac će biti miran i bezbedan grad u kome svako na civilizovan način može da iskaže svoje mišljenje i svoje stavove. Sve može - osim nasilja, koje nećemo dozvoliti ni po koju cenu. Upozoravamo sve da izbori nisu igra, niti je država igračka za ostvarivanje nerealnih snova onih koji bi na vlast da dođu nasiljem.

Ko gubi - ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da ruši.

Dok drugi ruše, mi nastavljamo da radimo, gradimo i stvaramo. 17. decembar će biti još jedna potvrda podrške građana politici našeg Predsednika. 

Srbija ne sme da stane!

BONUS VIDEO: KAKO JE OPOZICIJA SASTANČILA SA STRANIM AMBASADAMA - Šta su im obećali zauzvrat?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!