U PLANU VELIKI INFRASTRUKTURNI PROJEKAT: Vučić posle sastanka sa Kremlevim i bokserskim šampionima - Nadam se još većim uspesima (FOTO)

Novosti online

03. 12. 2023. u 12:13

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Svetske bokserske federacije Umarom Kremlevim i članovima Bokserskog saveza Srbije.

У ПЛАНУ ВЕЛИКИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЈЕКАТ: Вучић после састанка са Кремлевим и боксерским шампионима - Надам се још већим успесима (ФОТО)

Foto: instagram

- Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Svetske bokserske federacije Umaru Kremlevu, kao i legendarnim šampionima Roju Džonsu Junioru, Aleksandru Povetkini i Denisu Lebedevu i zahvalio im na velikoj podršci Srbiji za povratak u vrh svetskog boksa. Za nas je izgradnja Nacionalnog bokserskog trening centra veliki infrastrukturni projekat, koji će doprineti daljem razvoju ove sportske veštine u Srbiji. Nadam se još većim uspesima Bokserskog saveza Srbije u budućnosti - napisao je predsednik na Instagramu.

BONUS VIDEO: SRBIJA NE SME DA STANE, ŽIVELA SRBIJA: Završne reči predsednika Vučića na skupu u Areni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024