DOBRE VESTI! Predsednik objavio - Ova fabrika stiže u Niš (VIDEO)

Novosti onlajn

31. 10. 2023. u 10:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svom Instagram nalogu i objavio lepe vesti za građane Niša, ali i cele Srbije.

ДОБРЕ ВЕСТИ! Председник објавио - Ова фабрика стиже у Ниш (ВИДЕО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Deseta fabrika stiže u Niš. Reč je o Aristonu, italijanskoj kompaniji sa prihodom od preko 3 milijarde evra na godišnjem nivou. Dobrodošli u Srbiju!


P.S. 10 fabrika u Nišu:
1. Johson electric
2. Aster tekstil
3. Leoni
4. Zumtobel
5. Spintec
6. Xingyu
7. Integrated Micro-Eletronics
8. Yusei
9. Palfinger
10. Ariston", napisano je u opisu video snimka. 

- Danas imamo dobre vesti, kao što smo se nadali da ćemo moći da ih saopštimo ljudima u Nišu, ali i za celu Srbiju. Završili smo razgovor sa predstavnicima kompanije Ariston, jednom od najmoćnijih italijanskih kompanija za grejne sisteme, za bojlere, koji su jednu malu fabriku izgradili u Svilajncu, a sada prave veliku investiciju za Niš. Ariston ulaže 75 miliona evra u fabriku, i to je samo početak. Posle toga, mi se nadamo, i danas smo sa Paolom Merlonijem o tome razgovarali da dolaze i centri, i sve drugo što će dodatno da zapošljava Nišlije, a od 2025. godine biće preko 300 zaposlenih. Ovo je deseta fabrika u Nišu. Važna, beskrajno važna za dalji napredak i razvoj Niša. Istovremeno sa razvojem saobraćajne infrastrukture koja će nam dozvoliti dovođenje novih investicija, dovođenje novih velikih i značajnih kompanija. Mogu da kažem da smo mnogo toga uradili, ali ćemo da nastavimo još snažnije i jače. Srbija ne sme da stane! - naveo je Vučić u svom obraćanju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (109)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)