NAJNOVIJI CIRKUS U REŽIJI OPOZICIJE DESIO SE DANAS: Mirković o Đilasu i njegovim podanicima

Novosti onlajn

25. 10. 2023. u 14:56

ALEKSANDAR Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda i narodni poslanik, oštro je osudio današnje ponašanje opozicije i Đilasove podanice Marinike Tepić.

НАЈНОВИЈИ ЦИРКУС У РЕЖИЈИ ОПОЗИЦИЈЕ ДЕСИО СЕ ДАНАС: Мирковић о Ђиласу и његовим поданицима

Foto: Printskrin

Kako se navodi u saopštenju, najnoviji cirkus u režiji opozicije desio se danas u Skupštini Srbije i najbolje oslikava stanje u kojem se oni nalaze.

Marinika Tepić, koja je svoj integritet prokockala brojnim lažima u kojima je uhvaćena, danas je u sopstvenom blamiranju otišla korak dalje. Nosila je svog gazdu Dragana Đilasa na krkačama po domu Narodne skupštine Srbije.

Ovaj put Dragan Đilas je bio od stiropora u vidu makete, ali ovo najbolje oslikava poniznost koju prema njemu osećaju svi njegovi podanici.

Ovaj očajni performans teško je razumeti, jer ako su želeli ovog tajkuna da uvedu u parlament, dovoljno je bilo samo da ga postave na čelo liste, povere mu mesto broj jedan i na osnovu dobijenih mandata on sedi u Skupštini. 

Međutim, oni to nisu uradili, jer je istina očigledna.

Svi oni znaju koliko je zbog svog enormnog bogaćenja na račun građana, različitih marifetluka, prevara i više od 619 miliona evra na svojim računima omražen kod naroda, pa su pokušali da ga sakriju na svojim listama.

Na republičkoj listi im je zauzeo 64. mesto, dok je na gradskoj listi svoje stranke za grad Beograd koji je do temelja uništio kao gradonačelnik, zauzeo 60. mesto.

Kako bi se ubuduće izbegle ovakve situacije, kako se Marinika ne bi znojila noseći maketu svog gazde, neka makar jednom u životu budu iskreni i neka na izborima 17. 12. Dragana Đilasa stave na prvo mesto, na svim listama. Tako bi svima jasno poručili da je ružna prošlost, nemaština, sistematsko uništavanje Beograda i Srbije, lično njihovo bogaćenje, a siromašenje građana, politika koju nude.

Ipak, znajući o kakvim se ljudima radi, kao i šta narod u našoj zemlji misli o njima i najgorem, a najbogatijem bivšem gradonačelniku na svetu, uveren sam da i ovaj put mu neće dodeliti mesto koje će mu omogućiti da dobije mandat.

Poštovani građani Srbije, ovo vam je najbolji dokaz da ćemo na sledećim izborima odlučivati dva puta.

Jedan put je put nesigurnosti, siromaštva, uništavanja zemlje, vraćanja tmurne prošlosti koju predstavljaju tandem Tepić i Đilas.

Drugi put je onaj koji trasira predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka i on predstavlja nastavak razvoja, napretka Beograda, Srbije, put većih plata, penzija, novih puteva, železnica, fabrika ali i mira, stabilnosti kao i nezavisne politike naše zemlje.

Izbor je vrlo lak zato 17. 12. idemo po novu još ubedljiviju pobedu za naš narod i našu državu.

BONUS VIDEO: KAKO JE PONOŠ ČEREČIO SRPSKU VOJSKU: Bivši general hteo da Srbiju servira NATO-u na tacni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)