PETKOVIĆ ODGOVORIO KURTIJU: Vrlo dobro se zna ko je balkanski kralj narkotika

Novosti online

10. 10. 2023. u 17:35

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je Kurtiju, povodom njegove objave o puštanju Radoičića da se brani sa slobode, da se zna koje balkanski Pablo Eskobar.

ПЕТКОВИЋ ОДГОВОРИО КУРТИЈУ: Врло добро се зна ко је балкански краљ наркотика

foto Kancelarija za Kosovo i Metohiju

On je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks napisao:

Dok je visoki funkcioner Samoopredeljenja uhvaćen u trgovini narkoticima u Albaniji, a Kurtijev pomoćnik i savetnik Boban Bogdanović usnimljen kako se drogira, jasno je ko je narkobos! Pravi balkanski Pablo Eskobar je Aljbin Kurti koji bi da se vrati u vreme nekadašnje Kolumbije!

Petković je uz objavu priložio i fotografije na kojima se Kurti vidi u društvu svog funkcionera Besnika Mujecija uhapšenog zbog rasturanja ogromne količine narkotika, ali i sliku Bobana Bogdanovića, koju su objavili albanski mediji, a na kojoj se vidi da šmrče kokain.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (43)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024