"NAJLAKŠE JE OKRIVITI NEKOG DRUGOG..." Vučić - Ne mogu da kritikujem Lajčaka, znam da nije u lakoj poziciji

Novosti online

22. 09. 2023. u 19:24

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić je tokom svog obraćanja medijima iz Njujorka, pomenuo i sastanak sa Miroslavom Lajčakom.

НАЈЛАКШЕ ЈЕ ОКРИВИТИ НЕКОГ ДРУГОГ... Вучић - Не могу да критикујем Лајчака, знам да није у лакој позицији

Foto: Printskrin TV Pink

Predsednik je o sastanku sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčakom rekao da ne može da ga kritikuje, jer zna da on nije u lakoj poziciji.

- Razgovarali smo i tako... ne znam tačno ni šta bih vam odgovorio. Ne mogu ja da kritikujem Lajčaka da bih time prebacivao krivicu. Najlakše je svima da okrive njega, Borelja, nisu ni oni krivi, ne donose oni ključne odluke. To je potpuno jasno. Nije laka situacija, razgovarao sam i sa drugim predstavnicima, nije dobro da sve bude za javnost. Kad imate posla s nekim ko je racionalan i razuman, da ne kažem normalan, uvek možete da postignete kompromis. Kad imate posla s nekim ko sve to nije, onda je teško da sagledavate budućnost, kad neko nije sasvm racionalan - ističe Vučić.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (65)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)