"SAMO SA VUČIĆEM NA ČELU MOŽEMO DA OČUVAMO SLOBODU" Torbica: Pokret Socijalista je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova

Tanjug

09. 09. 2023. u 21:09

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica rekao je da samo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem naša država može da očuva porodicu.

САМО СА ВУЧИЋЕМ НА ЧЕЛУ МОЖЕМО ДА ОЧУВАМО СЛОБОДУ Торбица: Покрет Социјалиста је апсолутно против регистрације истополних бракова

Foto: Novosti

- Čitava Srbija danas je osetila veliki ponos prilikom promocije mladih kadeta ispred Skupštine Sdbije. Naši mladi oficiri, te divne devojke i momci su naš najveći ponos. 

Slike mladih kadeta i njihovih srećnih porodica ispred skupštine danas su otišle u svet, slike čestitih i divnih srpskih porodica koje su odgajile vaspitane devojke i momke koji vole svoju državu obišle su svet, a ne slike nasilja i krvavih glava kako je neko želeo i očekivao - rekao je Torbica i dodao: 

- Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin još jednom naglašava da je apsolutno protiv registracije istopolnih brakova i daje punu podršku predsedniku Vučiću koji nikada neće potpisati Zakon o istopolnim brakovima. 

On je čestitao ljudima iz MUP i BIA, kao i direktoru BIA Vulinu na očuvanju reda na ulicama te zaključuje da zbog toga “dosovski šljam nine dočekao zlo i krv na ulicama Beograda.

- Samo sa Vućićem na čelu možemo da očuvamo svoju slobodu, nezavisnost, ali i porodicu", poručio je Torbica.

BONUS VIDEO: ZAVRŠENA SVEČANA CEREMONIJA -  Ovako su novi oficir VS proslavili svoje činove

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)