BAHATO PONAŠANJE LAZOVIĆA NA POČETKU SEDNICE SKUPŠTINE Orlić mu odgovorio: Nemate pravo da penzionerima oduzmete povećanje penzija

Novosti onlajn

05. 09. 2023. u 10:37

RADOMIR Lazović iz pokreta "Ne davimo Beograd" na samom početku sednice Skupštine Srbije obratio se poslanicima i pokazao bahato ponašanje. On je najavio da će blokirati Skupštinu Srbije i njen rad.

БАХАТО ПОНАШАЊЕ ЛАЗОВИЋА НА ПОЧЕТКУ СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ Орлић му одговорио: Немате право да пензионерима одузмете повећање пензија

Foto: Printskrin

Na to mu je odgovorio predsednik Skupštine Vladimir Orlić, rekavši da nema nikakvo pravo da oduzima pravo penzionerima da dobiju veću penziju:

- Želite izbore? Sa oduševljenjem konstatujemo tu vašu želju: Obavestićemo o toj vašoj želji i Vladu i predsednika - rekao je Orlić u odgovoru Lazoviću.

- Nemate vi nikakvo pravo da nekome oduzimate povećanje penzije i majkama pravo da dobiju pomoć, a vičite i vrištite koliko hoćete.

Podsetimo, predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić je, na zahtev 104 poslanika, sazvao peto vanredno zasedanje za danas. Poslanici dela opozicije održali su, pola sata pred početak sednice, konferenciju za medije u holu parlamenta na kojoj su rekli da će blokirati rad današnje sednice Skupštine dok im se ne ispune zahtevi - održavanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (64)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)