ON VIŠE NE MOŽE NI DA NAPRAVI SKUP NI U ŠABAČKOM SELU Malović: Teško revoluciji koju predvodi Nebojsa Zelenović

Novosti Onlajn

10. 06. 2023. u 17:42

BRANISLAV Malović prokomentarisao je poziv Nebojše Zelenovića na radikalizaciju protesta.

ОН ВИШЕ НЕ МОЖЕ НИ ДА НАПРАВИ СКУП НИ У ШАБАЧКОМ СЕЛУ Маловић: Тешко револуцији коју предводи Небојса Зеленовић

foto V Mitrić

Najveći gubitnik izbora 2020. godine i politička propalica  Nebojša Zelenović poziva na radikalizaciju protesta u Beogradu.

To je isti onaj Nebojša Zelenović koji je izdao sporazum sa narodom i izašao na izbore u Šapcu misleći kako će krađom glasova i time što će uspavati tabletama članove biračkih odbora uspeti da pobedi na izborima. Izgubio je Nebojša te izbore više nego ubedljivo kao što je izdao svoje “saborce” misleći da će sačuvati svoje parče vlasti. I ko danas ozbiljan veruje ovom nesrećniku koji sebe naziva političarem a kome je jedina misija obilazak stranih ambasada i rad protiv interesa zemlje Srbije. Jedino još sebe nisi izdao propalice i znajući kolika si kukavica poslednja si osoba koja sebi može dati za pravo da poziva narod na bilo kakvu radikalizaciju protesta.

U Šapcu je lista koju si podržao na parlamentarnim izborima 2022. godine osvojila 10.000 glasova manje nego ti na lokalnim izborima 2020 godine što je jasan dokaz tvog ugleda u biračkom telu kojim si dugo manipulisao i pravi fijasko te tek čeka 2024. godine. Zato i bežiš od izbora poltronu stranih ambasada.

Teško Srbiji u kojoj Nebojša Zelenović glumi Če Gevaru. Taj više ne može napraviti skup ni u jednom šabačkom selu, a kamoli voditi proteste po Beogradu. O njegovoj hrabrosti da i ne trošimo reči. Srce miša je ono po čemu ga ljudi odavno prepoznaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (30)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a