PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Moldaviji, gde učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice, i u Kišinjevu je kratko razgovarao sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim.

Komentari (99)

Tanja

01.06.2023. 16:03

Predsednik Vučić je još jednom pokazao da je izuzetan političar koji se bori za mir i da je moguće postići mir kroz dijalog i saradnju i kompromis.

Dragana

01.06.2023. 21:15

Srbija i Ukrajina su veliki prijatelji. Ukrajina je naš veliki prijatelj i nije priznala nezavisnost lažne države Kosovo. Poštujemo jedni druge.

walter pravicek

03.06.2023. 06:51

Da su svi predsednici Vlade ili država u EU kao gospodin Vučić Zelenski nebi dobio ni metka.U Moldaviji,najsiromašnijoj državi Europe davaju se milijoni Evra mnogo bez povratka,a još više na duži rok odplate.I zašto?Da bi Ameri imali tamo svoje vojnike,koji bi čuvali vazduh?Ali zaboravili svi su jednu:Na istoku te male države žive izključivo Rusi.A Rus NIKADA ne pusti na cjedilu brata Rusa.Nema te sile,koja bi sprečila,da Rusi dobiju što je njihovo,kada se radi o nacistima,maltretiranju civila i takvih užasnih stvari.A u Kijevu sve sa prešutnjom odobrili.