TORBICA: Grlić Radman i Gervala da ne zaborave da su, i pored podrške, 1945. ipak kapitulirali

Novosti online

09. 05. 2023. u 20:12

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista Bojan Torbica izjavio je večeras da nije čudno da su se ministar inostranih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman i samozvana kosovska ministarka Donika Gervala saglasili da je hrvatski način rešavanja problema nacionalnih manjina mnogo efikasniji, te da je Dan pobede za Albance i Hrvatsku tužan dan.

ТОРБИЦА: Грлић Радман и Гервала да не забораве да су, и поред подршке, 1945. ипак капитулирали

Foto: PS

- Istina, i neoustaški režim u Zagrebu i okupacioni režim u Prištini, baštine dugu tradiciju rešavanja problema nacionalnih manjina tako što nacionalnih manjina više nema u njihovom okruženju. 

Tokom poslednjih osamdeset godina prvo uz pomoć Trećeg rajha, a potom i NATO pakta, uspeli su u potpunosti da etnički očiste teritorije, pre svega od srpskog naroda. 

Jednako je monstruozan način rešavanja srpskog pitanja i na način koljača iz Jasenovca, kao i koljača iz Klečke, ali uveren sam da se Radman i Gervala razumeju u nijanse kada su saglasni da je hrvatski efikasniji. 

Neka gospoda iz Zagreba i Prištine ne zaborave jedno, tačno je da su ustaški i balistički režimi i pre osamdeset godina imali moćne i silne saveznike, ali su, ipak, 9. maja 1945. morali da kapituliraju - poručio je Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024