LAJČAK O SASTANKU SA PETKOVIĆEM I BISLJIMIJEM: Razgovaramo o implementaciji dogovora postignutim u Ohridu

M.St.

04. 04. 2023. u 14:43

SPECIJALNI izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je da danas u Briselu sa glavnim pregovaračima Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem razgovara o implementaciji dogovora postignutih u Ohridu 18. marta.

ЛАЈЧАК О САСТАНКУ СА ПЕТКОВИЋЕМ И БИСЉИМИЈЕМ: Разговарамо о имплементацији договора постигнутим у Охриду

Foto Tanjug

- Danas sam domaćin sastanka u okviru dijaloga na nivou glavnih pregovarača u Briselu, kako bismo razmotrili implementaciju dogovora na putu normaliizacije odnosa, kao i tekuća pitanja - napisao je Lajčak na Tviteru.

Lajčak se ranije danas odvojeno sastao sa glavnim pregovaračima Beograda i Prištine Petrom Petkovićem i Besnikom Bisljimijem. Planirano je da kasnije danas bude održani i zajednički sastanak Petkovića i Bisljimija u prisustvu Lajčaka.

Kako je ranije rečeno iz EU, glavni pregovarači Beograda i Prištine pozvani su u Brisel radi dogovora o radu na u implementaciji onoga što je dogovoreno na sastancima u Ohridu 18. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!