OPOZICIJI JE MOZAK POMRAČILA MRŽNJA PREMA MENI Vučić: Da imaju malo političke pameti, bežali bi od mene (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2023. u 12:53

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić govorio je danas, tokom obraćanja iz Verone, i o nadanju opozicije da će i oni doći na vlast kao Jakov Milatović.

ОПОЗИЦИЈИ ЈЕ МОЗАК ПОМРАЧИЛА МРЖЊА ПРЕМА МЕНИ Вучић: Да имају мало политичке памети, бежали би од мене (ВИДЕО)

Pink Printscreen

- Kad ljudi traže razlog u nečemu što se zbiva ili daleko od njih ili negde drugo, a jedino što mogu da ponude je slučajnost da će se i njima to dogoditi, da će sa neba nešto da im padne. Ja takvim ljudima ne mogu da odgovorim ništa – kazao je predsednik.

- Ja više ne mogu da se kandidujem, a oni me nikada neće pobediti, jer znam koliko su neozbiljni i neodgovorni. To je kada vam mozak pomrači ne alkohola ili droga, već patološka mržnja. Da imaju malo političke pameti, sve bi napadali, a bežali bi od napada na mene, jer kada me napadaju odbija se kao beton. Samo meni donosi, a njima oduzima - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (222)

VUČIĆ BIO GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Borba nam predstoji, nećemo se predati i nećemo im dati da nas ponize