OTAC RANJENOG ĐUZIĆA: Aleksić našu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena

Novosti online

04. 02. 2023. u 21:55

IVICA ĐUZIĆ, otac ranjenog Bobana Đuzića iz Mogile, koga je danas u tom selu posetio potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, rekao je da je razočaran što je Aleksić njihovu tešku situaciju iskoristio za dobijanje političkih poena.

ОТАЦ РАЊЕНОГ ЂУЗИЋА: Алексић нашу тешку ситуацију искористио за добијање политичких поена

Foto: Printskrin/Kosovo onlajn

 - Ja ljude iz kuće da teram ne mogu, ko došao, dobrodošao je, ali je Aleksić imao loše namere. On je hteo promociju. Zameram što je posetu u ovoj teškoj situaciji za nas iskoristio zarad političkih poena - rekao je Đuzić za Kosovo onlajn.

On se zahvalio državi Srbiji i direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću koji je obezbedio advokata.

 - Jako smo uznemireni, nemam snage da pričam, veče sam proveo u bolnici, najbitnije mi je moje dete, da on bude dobro - priča vidno potrešen Đuzić.

Njegova supruga Jasmina Đuzić dodala je da Aleksić došao da bi se slikao i to objavio u medijima. Jedinu pomoć, navodi, dobili su od države Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

 - Mislili smo da je Aleksić kada je danas došao imao ljudske namere, da se solidariše sa nama i da poželi brz oporavak našem sinu Bobanu, ali sada vidim da je samo hteo da se slika i da to iskoristi u medijima za svoju promociju. Razočarana sam veoma. Da  sam znala da će na ovakav način da zloupotrebi posetu nama, ne bih ga pustila u kuću. Jedino nam je država Srbija preko Kancelarije za KiM istinski pomogla, obezbedila nam je advokata - priča Jamina, majka Bobana Đuzića koga su juče napala trojica Albanaca.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!