SVE VIŠE POLICIJE TZV. KOSOVA KOD BISTRIČKOG MOSTA: Upozorenje bivšeg gradonačelnika severne Mitrovice (VIDEO)

D. Z.

31. 01. 2023. u 17:14

MILAN Radojević, bivši gradonačelnik severne Mitrovice upozorio je danas da kosovska policija svakodnevno povećava prisustvo na novom punktu kod Bistričkog mosta na severu Kosova na putu Kosovska Mitrovica -Leposavić.

СВЕ ВИШЕ ПОЛИЦИЈЕ ТЗВ. КОСОВА КОД БИСТРИЧКОГ МОСТА: Упозорење бившег градоначелника северне Митровице (ВИДЕО)

foto fejsbuk

Radojević je u video-objavi postavljenoj na Fejsbuku pozvao predstavnike međunarodne zajednice da se uvere u stanju na novom kontrolnom punktu ali da tuda, kako je istakao u snimku, prođu civilnim automobilima.

- Ovim putem apelujemo na predstavnike međunarodne zajednice da posete sever Kosova, ali da to urade privatnim vozilima i bez najave - istakao je Radojević pozivajući predstavnike međunarodne zajednice da se uvere u povećano prisustvo kosovske policije.

Radojević je naveo da ga interesuju utisci predstavnika međunarodne zajednice, budući da su kako je naveo, njega i Nemanju Biševca zaustavili i kompletno im pretresli auto. Iako su im tražili telefone, oni su odbili da im predaju, ali su ih nakon kompletnog pretresa , zadržavanja i ispitivanja pustili da nastave put.

- Čekamo iskustva međunarodnih predstavnika – naveo je Radojević u objavi na video snimku u fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

GLAVNE TAČKE NOVE SPOLJNE POLITIKE RUSIJE: Podrivanje temelja američke dominacije u svetu, naglasak na saradnji sa dve sile