VLASTI na tzv. Kosovu idu ka eskalaciji, zapadne zemlje treba da izvrše pritisak na Prištinu i nateraju je da odustane od militantnih planova i ispuni svoje obaveze, izjavio je za zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško.

Sloba

02.01.2023. 15:01

Kurtia i njegove zapadne mentore ne zanima bikakvo piliticko resenje vec da preostali Srbi sto pre napuste teritoriju KiM. Zato ce ih stalno drzati u strahu na ivici oruzanog zivota i pogorsavace im uslove za zivot da sami napuste KiM bez bljeska i oluje a zapad koji stoji iza ovoga stalno ce da "poziva obe strane na suzdrzanost od dalje eskalacije" i da upozorava Srbiju da ce braniti Kosovo tj da bi svaki rat na KiM bio rat sa NATO.

ranko75

03.01.2023. 18:49

Musashi ti si provokator. Rusija nije izvrsila agresiju nego brani sebe od hijena za koje ti navijas, i koji su i nasi neprijatelji. Hiljade ruskih sinova su vekovima davali svoje zivote pomazuici nama da se oslobnodimo, tako da oni imaju sva prava kao i mi ovde, a ti nemas nikakva prava, nego treba da si manji od makova zrna. Oslobodicemo se i takve kao ti cemo izjuriti poganom motkom.