ADVOKAT DEJANA PANTIĆA ZA "NOVOSTI": Pitanje kako će ga dovesti od Jarinja do Mitrovice s obzirom na to da su na putu barikade

D.Z.

28. 12. 2022. u 12:38

ADVOKAT Ljubomir Pantović, branilac Dejana Pantića, izjavio je za "Novosti" da je mera pritvora njegovom branjeniku zamenjena merom kućnog pritvora i da će ta mera na snazi biti do 9. januara.

АДВОКАТ ДЕЈАНА ПАНТИЋА ЗА НОВОСТИ: Питање како ће га довести од Јариња до Митровице с обзиром на то да су на путу барикаде

Foto: Radio Kontakt plus

- Pre petnaestak minuta dobio sam mejlom potvrdu suda da se mera pritvora Dejanu Pantiću zamenjuje merom kućnog pritvora, što je i najvažnije, da zbog zdravstvenog stanja ne bude više u uslovima u kojima je bio - rekao je Pantović za "Novosti". 

- Neće moći da napušta kuću bez dozvole suda, policija po zakonu ima pravo da kontroliše kućni pritvor, ukoliko bude imao neku potrebu za izlaženjem iz stana, ali je najbitnije da je kući sa svojom porodicom. 

- Video sam negde da će prvo biti poslat na lekarski pregled. Sada je pitanje kako će ga dovesti od Jarinja do Mitrovice s obzirom na to da su na putu barikade - zaključio je on. 

BONUS VIDEO: 

PRELAZ MERDARE: Blokiran sa strane Kosova i Metohije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)