"HVALA NARODU, HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU" Oglasio se sin Dejana Pantića - "Čekamo da otac stigne tokom dana kući"

D.Z.

28. 12. 2022. u 11:55

NEMA srećnijih od nas sada, hvala svima, hvala narodu, hvala Srbiji, posebno hvala predsedniku Vučiću, čekamo da otac stigne tokom dana kući, rekao je u jednom dahu Predrag Pantić, sin Dejana Pantića koji je danas odlukom suda pušten iz tronedeljnog pritvora.

ХВАЛА НАРОДУ, ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ Огласио се син Дејана Пантића - Чекамо да отац стигне током дана кући

Foto: Printskrin TV UNA

Predrag je "Novostima" rekao da im je advokat potvrdio da je stiglo rešenje o kućnom pritvoru za njegovog oca Dejana i da čekaju da im jave dalje korake. 

Pantići su zamolili "Novosti" da se zahvale svim građanima severa Kosmeta koji su bili danonoćno na barikadama, zahvaljuju se čitavoj državi Srbiji kao i predsedniku Vučiću koji su se, kako su nam rekli, zalagali da se njihov Dejan brani sa slobode, jer su verovali da je nevin. 

Predrag kaže da su počeli da gube nadu, ali da su verovali da će nepravda ipak biti sprečena.

- Hvala narodu, hvala predsedniku Vučiću, sad nas je zvao, pričao je sa majkom, mi smo presrećni i još u neverici jer smo polako gubili nadu šta će da bude s ocem. Zvao nas je malopre advokat i rekao da je dobio rešenje o kućnom pritvoru za oca. Da nije bilo naroda, da se nije ovoliko angažovala država i predsednik Vučić, da nije bilo vas iz medija, ko zna šta bi bilo s mojim ocem, ne znam, da li bi ga pojeo mrak. Nadali smo se ipak da neće moći da se desi takva nepravda s njim. Čekamo da dođe tokom dana, ne znam tačnu proceduru, ali sad ga čekamo da dođe i sve će sada biti lakše - rekao je Predrag za Kosovo onlajn.

BONUS VIDEO: 

PRELAZ MERDARE: Blokiran sa strane Kosova i Metohije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024