LJIMAJ BRUTALAN PREMA KURTIJU: Zbog tablica si izgubio celu teritoriju

Novosti onlajn

24. 12. 2022. u 11:50

GOSTUJUĆI u emisiji "Debata Plus", Fatmir Ljimaj, funkcioner Demokratske partije Kosova, bivši zamenik premijera lažne države i oficir terorističke OVK, žustro je kritikovao aktuelnu albansku vlast na Kosovu i Metohiji, aludirajući pre svega na Aljbina Kurtija.

ЉИМАЈ БРУТАЛАН ПРЕМА КУРТИЈУ: Због таблица си изгубио целу територију

Foto: Printskrin

- …Šta vi mislite da oni vole Kosovo, pa ima i Albanaca koji ne žele nezavisnost Kosova. Ti imaš mnoge koji rade protiv (tzv.) kosovske države, a Albanci su. Tražiš Srbinu iz severnog dela Kosova da više voli Kosovo od tebe. Šta se desilo?! Da li ima egzistencije, prosperiteta i sl. Kosovo je tamo funkcionisalo. KP je odlazila tamo i izvršavala svoje zadatke protiv kriminala, bezbednost je tamo funkcionisala. (Tzv.) Kosovo je izdvojilo vreme da ojača i sprovede svoj integritet i suverenitet i šta je ovaj uradio?! Jednim potezom je srušio celu investiciju - rekao je Ljimaj. 

Na pitanje novinara da li je trebalo dozvoliti registarske oznake KM Ljimaj je odgovorio:

- ’Vidi, u mom kraju postoji jedna narodna izreka: "otišao šut po rogove, ostavio i uši". Otišao da im skloni tablice, ti izgubi celu teritoriju, ti izgubi teritoriju! Ti si otišao da im zabraniš tablice srpskim građanima, danas uopšte ne kontrolišeš teritoriju. Ti si danas zatvorio granicu! Šta su tablice, koju ulogu imaju tablice! Koju ulogu imaju lične karte! Granica ti je zatvorena, o čoveče! Granica je zatvorena, blokirana, ne možeš da izađeš, uđeš, zarad tablice?! Tamo ti više nemaš državu! Oni mogu da rade šta hoće, ma pusti tablice, tamo može da uđe tajna služba, KOS i ući će šta god hoćeš! Jedino (tzv.) Kosovo ne može da uđe, nema mirisa (tzv.) države Kosovo! Evo šta si uradio u ime tablica, zarad toga da dođeš u Prištinu i da se šepuriš! Ovo se desilo našoj zemlji, ovo je, ovo je rezultat fakat ovih ljudi - naveo je on. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju