POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ZDRAVKU PONOŠU: Nisu Vučić i Vulin sluga nikoga i nisu ih postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu

Novosti onlajn

23. 12. 2022. u 17:55

"ALEKSANDAR Vučić i Aleksandar Vulin vratili su dostojanstvo, snagu i ugled srpskoj vojsci i to komandir voda i NATO poslušnik Zdravko Ponoš ne može da im oprosti", navedeno je u odgovoru Pokreta socijalista Zdravku Ponošu.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЗДРАВКУ ПОНОШУ: Нису Вучић и Вулин слуга никога и нису их постројавали нижи НАТО официри, а Поноша јесу

Foto: D.Milovanović

"Obzirom da Ponoš mnogo voli da deli ocene i kvalifikacije, zašto nam konačno ne pruži odgovor na koji način je postao načelnik Generalštaba? Šta je to Ponoša komandira voda bez dana komandovanja bilo kojom većom jedinicom kvalifikovalo da postane načelnik Generalštaba Vojske Srbije? 

Svaki čestiti oficir Vojske Srbije zna da je Ponoš postao načelnik Generalštaba isključivo zahvaljujući svojoj lojalnosti prema NATO paktu. 

Dok je Ponoš izručivao srpske generale i oficire Hagu, u Ministarstvu odbrane je otvorio kancelariju NATO pakta i od srpske vojske pravio lovačko društvo. 

Nisu ni pripadnici Vojske Srbije ni Vikiliks zaboravili Ponoševo obećanje američkom senatoru da će sastav smanjiti sa 62.000 na 27.000 ljudi, da će zatvoriti brojne kasarne i da će se potruditi da promeni način razmišljanja u našim oružanim snagama.  

Može Ponoš da vređa Vučića i Vulina koliko hoće, ali istinu ne može da promeni, nisu Vučić i Vulin sluga nikoga, ni NATO pakta i nisu ih postrojavali niži NATO oficiri, a Ponoša jesu. Zauvek će ostati komandir voda i NATO sluga koji je umalo uništio srpsku vojsku", poručili su u Pokretu socijalista odgovarajući na laži i uvrede koje je Zdravko Ponoš uputio Aleksandru Vučiću i Aleksandru Vulinu", saopšteno je iz Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

PADA ODLUKA! Može li Novak Đoković da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala?