SPECIJALNI predstavnik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar rekao je da se SAD kategorički protive povratku srpskih snaga na sever Kosova i Metohije.

DB

13.12.2022. 18:03

Još jedan dokaz da se amerima ne može verovati. Njihova reč manje vredi od papira na kojem je napisano i to se potvrđuje iz dana u dan i trajaće sve dok ta izopačena država postoji. Nadam se budućnosti i stvaranju nekog novog poretka gde će svi narodi imati ista prava.

Soko

13.12.2022. 18:11

Zar je neko očekivao od te licemerne fašističke džukele Eskobara da će se složiti stim.Između redova se vidi da bi NATO delovao ako bi naša policija i vojska došla po rezoluciji 1244 na sever KiM. Kauboji odnećete gaće na štapu a Srbi će izdržati koliko god to treba.Putin je krenuo da uništi fašizam a ceo normalan svet 7 milijardi ljudi je uz njega.Dosta ste lupali u praznu Kantu i pretili svim suverenim zemljama.Više se niko ne boji kauboja,svet je na nogama.

milan lala

13.12.2022. 18:11

Onom kome nije bilo jasno sad bi trebalo da bude jasno . Amerika je iznad svakog zakona , iznad OUN , Iznad SB-OUN oni se na sve rezolucije koje su obavezujuce mogu odnositi kako im je volje . Takvo ponasanje omogucava im vojna sila koju poseduju a ne pravo , pravda i demokratija. Ovu njihovu neprikosnovenost ozbiljno ruse Rusija i Kina jer nad njima amerika nemoze sprovoditi svoju volju a oni mogu pomoci ostatku sveta da se odupre americkom globalnom kolonizatoru. Vojska Srbije treba da udje na KiM tek kad Rusija stavi Ukrainu pod svoju upravu a Kina Tajvan drugim recima dok vojno poraze Ameriku u Ukraini i Tajvanu .

Miki Zg

13.12.2022. 18:13

Iskreno i očekivano od američkih zlotvora .Ipak su oni mama i tata ovih Šiptarskih zločinaca .Ovo je nešto u stilu Angele Merkel ,kupovali smo vrijeme da Ukrajina ojača tako i oni ovdje na KiM -u organiziraju vojsku ,policiju i čuvaju zadnjice Šiptara koji divljaju pred našim očima .Nema predaje ,đavoli ,bjelosvjetske sotone !!

indi

13.12.2022. 18:16

Oni su i stvorili i odrzavaju ovu karikaturu od siptarske "drzave". Sporazumi i nikakvo pravo za njih ne vazi, osim prava jacega. Tako je na Balkanu tako je i bilo gde u svetu gde mogu da provode silu, sto se njih tice.

db

13.12.2022. 18:28

Dakle svako pozivanje USA na međunarodno pravo je nesumnjivo kršenje istog , ako ne u prvoj ono sigurno u drugoj izrečenoj rečenici . Ja sam gospodine Eskobar protiv vašeg protivljenja . Ja živim svoj život ovde, a vaša priča je ograničena vašim mandatom do promene spoljne politike vaše zemlje od strane nove garniture na vlasti. Samovolja koju ste izrekli je direktno uperena u moj život i ometa ga .Vaša sveća se gasi -sveća vaše nezgrapne i protivrečne politike. Dolazi nova zora sa Istoka .

Bonaparta

13.12.2022. 18:32

Када добијемо званично одбијање, покренути судски поступак пред међународним судом за извршење и спровођење званичног међународног споразума као и тужбу против свих земаља ко је су признале ткз. Косово. По међународном праву територија под управом УН не може бити проглашено државом а нарочито не независном!!!

Čika Velja

13.12.2022. 18:38

Kao i Minski sporazum? Lažima kupljeno vreme da se jedna strana naoruža,a druga ubeđuje u međunarodno pravo!? Ko bi rekao da su istina i poštenje potpuno mrtvi pojmovi???

Duško

13.12.2022. 18:41

Ne znam zašto su srpske vlasti ma i na trenutak pomislile da bi to amerika dozvolila ? Oni su napravili državu za sebe, za svoje lične potrebe, mi znamo zbog čega iz nekoliko razloga, a verovatno ih ima još. I sad da srpski vojnik kroji pravdu na američkom tlu ?! Iluzija.

KORISNIK

13.12.2022. 18:42

Merkelova i francuzi su slagali Rusiju oko Minskih sporazuma , šta onda očekivati od ovih svetskih siledžija.Postoje dva rešenja za Srbiju kapitulanski ili Avganistanski. Srbi ne budite naivni kauboji će kao i englezi bit uvek protiv nas.

Vaske

13.12.2022. 18:45

A zašto niko nije pitao amera, šta očekuje da se desi ako šiptari počnu da pucaju po srbima i počnu da ih ranjavaju i ubijaju, šta misli o tome, ili šta misli o tome što šiptari napadaju srpske domaćine i otimaju sve i svašta i na to se ćuti.

Sima

13.12.2022. 19:03

Manite se UN, ne postuju oni vise zakone vec samo silu. Kad se naoruzamo najsavremenijim oruzjem i obucimo vojsku i narod, postovace nas kao boga.

Jovo

13.12.2022. 19:10

To je medjunarodni poredak (koji zele da zadrze) zasnovan na njihovim pravilima koji postuju samo ako im odgovara. Rezolucije mora da postuje S. Korea i svi drugi ali ne i oni jer su izuzetni.

Ljubica

13.12.2022. 19:16

Wow, e pa mili moji, sad ste tek otvorili Pandirinu kutiju, ako tako postupite.To znači, da niko više ne kora da poštuje Povelju UN, nastaće haos. Ne zbog Srba, nego je to dokaz, ako neko ima dovoljno hrabrosti ili sile, kao u vašem slučaju, može se sve srušiti. Ovo je početk kraja, sveta kakav je do sada bio.

Desimir

13.12.2022. 19:20

Eskobar Je Bajdenova ratna vlast koje 99 napala srbiju dobro poznato srpskoj javnosti rezolucija 1244 je obezbedjena dozvola za povratak nase vojske i policije jer kvor. Elueks nisu opravdali poverenje srba i ostalih manjina KM to ce biti opomena Kurtiju da je njegov terorizam samo volja biti porazen

Klara13

13.12.2022. 19:24

Lopuža američka, pa šta drugo i očekivati da će reći. Pa vi ste najgenocidnija nacija koja postoji na kugli zemaljskoj, vi i one lopuže englezi jer vaši koreni kreću sa tog jeb...g ostrva. Zato što su vam preci bili ubice, lopovi, razbojnici i po kazni proterani na taj vaš jeb..i kontinent. Pa ste tada a i kasnije pobili skoro sve starosedeoce tog vašeg nazovi kontinenta a one koji su preźiveli strpali i geta, pa vam je to bilo malo e onda ste krenuli da i ostatku sveta zavrćete uši i izigravate svetskog policajca. Ali i tome će doći kraj doćiće dan kada će i vas neko postaviti tamo gde treba da budete.

Bonaparta

13.12.2022. 19:30

Naravno da su protiv, jer im treba "mafijaška država" gde će da peru pare od droge i preko koje će da švercuju drogu. Od kuda toliki novac na KiM kada nemaju privredu, nezaposlenost80%, a niko se ne buni ni za cenu steuje, ni za enu bilo čega, ceo svet na nogama zbog previsoke inflacije. Vratimo li se duboko u istoriju i swtimo se prvog i drugog OPIJUMSKOG RATA u Kini gde su sadašnjih najbogatijih familija na svetu zaradilinajveće pare i lični kapital, a njihovi naslednici sa o nasta ili malo suptilnije da se time bave i dan danas preko obaveštajnih službi kao što je CIA koja je najveći zaštitnik svih dilera droge. Zašto oni i Amerika insistira kada uhvate glavešine bandi ko je prodaju drogu na veliko da budu isporučeni Americi i da im se tamo sudi!? Pa da nebi otkrili ko ih štiti. Mislite da američki sateliti koji u realnom vremenu gledaju rat u Ukrajini i obaveštavaju Ukre gde su ruske trupe, ne mogu da vide gde su plantaže koke i upute avione sa napalm bombama i unište ta polja, nego osnuju DEA koja ustvari juri dilere droge koji nisu pod njihovom kontrolom da plaćaju reket za zaštitu. Hajte molim vas. Eskobar je zato protiv naše vojske i policije na KiM jer ćemo da im pokvarimo biznis sa narkoticima.

BOKI

13.12.2022. 21:52

SRBIJA ODLUČUJE OVO NIJE AMERIKA.I NEMA ŠTA TU DA TRAŽI ESKOBAR. NJEGOVO MESTO JE U AMERICKOM DVORIŠTE. MI ČEM O SVAKAKO UČI U KOSOVO.

BOGDAN

18.12.2022. 07:17

SATANI I LUSAFERI GLOBALISTICKA AMERIKA PROTIV PRIMENE REZOLUCIJE UN1244.SRPSKA DRZAVA I SRPSKI NAROD PROTIV AMERICKE OKUPACIJE JUZNE SRPSKE POKRAINE KOSOVO I METOHIJA I TO JE TO.PREDAJE NEMA SLOBODA ZA SRPSKI NAROD ZIVELA SRBIJA.