ZBOG KURTIJEVE POLICIJE NE MOGU DA SE VRATE KUĆI: Srpski košarkaši i odbojkaši blokirani na Jarinju

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:45

POLICIJA tzv. Kosova nije dozvolila košarkašima Trepče i odbojkašima OK "028 Kosovska Mitrovica" da se preko Jarinja vrate kući, pa su bili prinuđeni da potraže smeštaj u Raški.

ЗБОГ КУРТИЈЕВЕ ПОЛИЦИЈЕ НЕ МОГУ ДА СЕ ВРАТЕ КУЋИ: Српски кошаркаши и одбојкаши блокирани на Јарињу

Foto: Kosovo Online

Kako je kazao predsednik KK "Trepča" Đorđe Vučičević njegov tim od 15 igrača, zajedno sa petoricom igrača OK "028 Kosovska Mitrovica" vraćali su se iz Trstenika gde su igrali u okvru drugog kola redovne srpske lige.

Međutim, kako kaže Đorđe, administrativni prelaz Jarinje sinoć nisu mogli da prođu.

- Od sinoć čekamo od 20 časova, i onda smo bili prinuđeni da potražimo smeštaj u Raški. Smeštni smo u motelu iz kojeg moramo da izađemo kasnije. Nas je 15 košarkaša i pet odbojkaša, znamo da je prelaz blokiran. Svi smo zajedno. Ne znam šta ćemo dalje da radimo. U timu pored odraslih imamo i tinejdžere, decu od 15 do 16 godina, imam odgovornost prema njima i i prema roditeljima, treba ih sve negde smestiti - kaže zabrinuto Đorđe.

Podsetimo, građani na severu Kosova i Metohije počeli su da se okupljaju i postavljaju barikade nakon što je juče uhapšen Dejan Pantić. Policija tzv. Kosova zatvorila je administrativne prelaze na Jarinju i Brnjaku.

(Kosovo Online)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)