BRNABIĆ PORUČILA N1: Crtanje mete Radi Trajković i Nenadu Radiću? Šta ćemo sa Danilom Vučićem kome vi crtate metu na čelu godinama?

Novosti online

02. 12. 2022. u 16:19

Premijerka Ana Brnabić danas je ponovo morala da podseća “nezavisne” medije ko su šampioni crtanje mete ljudima u Srbiji, s obzirom na to da su od sinoć izrazili veliku zabrinutost za novopečenog ministra u Vladi Aljbina Kurtija Nenada Radića i njegovu specijalnu savetnicu Radu Trajković, dok sina predsednika Srbije godinama napadaju na najgori način.

БРНАБИЋ ПОРУЧИЛА Н1: Цртање мете Ради Трајковић и Ненаду Радићу? Шта ћемо са Данилом Вучићем коме ви цртате мету на челу годинама?

Foto: Vlada Srbije

Ana Brnabić posetila je Paraćin i čuvenu staklaru, za koju je država posle mnogo godina konačnoi našla partnera, i to iz zemlje EU – Slovenije, koji će ponovo podići nekadašnjeg privrednog giganta na noge. Određene medije naravno, to nije zanimalo, već su došli u prvu liniju odbrane ljudi koji su na izborima među Srbima sa Kosova i Metohije osvojili manje od jedan odsto podrške.

- Sa unapred pripremljenom agendom, televizija N1 došla je u staklaru kako bi pitala premijerku da li predsednik Aleksandar Vučić svojim sinoćnim izjavama crta metu na čelu Radi Trajković i Nenadu Radiću. “Mislim da upravo vaša medijska kuča mora da zna kako to izgleda crtanje mete na čelu nekome, zato što ste vi nebrojeno puta nacrtali metu na ćelu sina predsednika Vučića. Vu ste ti koji ste pisali o njemu kao kriminalcu, povezivali ga sa crnogorskim kriminalmim klanovima – malo sa jednim, pa malo sa drugim. Malo štiti jedan, pa malo drugi klan. I time ste mu direktno crtali metu na čelu. To vas tada nije zanimalo, a vidim ne zanima vas ni danas - rekla je premijerka.

Ona je rekla da Aleksandar Vučić ništa nije slagao i da je valjda dozvoljeno danas reći istinu.

- To što Rada Trajković jedan dan izađe i kaže baš na vašoj televiziji da je Aleksandar Vučić čedo ruske politike, a onda sutradan dođe u taj isti studio i kaže kako je Aleksandra Vučića doveo Zapad da bi priznao takozvano nezavisno Kosovo. Vi nemate nijedno potpitanje da je pitate zašto je promenila mišljenje, da kažete pa baš ste kod nas u studiju izjavili nešto poptuno suprotno? Ne sve prolazi. Sve što je protiv Aleksandra Vučića – sve može da prođe - rekla je premijerka.

Brnabić je rekla da je Aleksandar Vučić predugo ćutao I da niko ne bi bio toliko fleksibilan i tolerantan kao on, samo zato što mu je mir bio na prvom mestu.

- Vi i mediji sa istom uređivačkom politikom, jer imate istog vlasnika, bez ikakvog problema prenosite saopštenja Dveri da će uvoz genetskog materijala uništiti srpski gen. Jednu fašističku tvrdnju koja nema nikakve veze sa naukom, prenosite bez ikakve analize, kritičkog osvrta ili naučnog komentara. To je najbazičnija fašistička ideologija i prenošenjem takvih saopštenja vi ste njihovi glasnogovornici.  I vi mi danas pričate o crtanju mete nekome? Vi najbolje znate šta je crtanje mete na čelo - završila je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024