MINISTAR spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da je kontraproduktivno nagrađivati privremene institucije u Prištini odlukom o početku vizne liberalizacije, jer, kako kaže, upravo vlast u Prištini predstavlja smetnju za nastavak dijaloga i opasnost po regionalni mir i stabilnost jer vuče jednostrane poteze.

Komentari (4)

Miki Zg

30.11.2022. 18:19

Evo ovo je još jedan licemjerni čin EU političke mafije .Šiptari nisu ovih 10 god. ispunili ni jedan član Briselskog sporazuma ( EU zločinci garanti ) i dobivaju pohvale i zahvale od EU .To je izvrsno ,iako je obećanje za 2 god. ( tko živ ili mrtav ) jer na KiM-u živi oko 900 hiljada Šiptara ,da sutra dobiju viznu liberizaciju bilo bi ih u 2 god. oko 400 hiljada .!

buki

01.12.2022. 10:56

@Miki Zg - Za Zapad je Briselski isto što i Minski sporazum, a služe za iscrpljivanje Srba i Rusa, maltretiranje i ubijanje, sve dok konačno ne pristanemo na njihove zahteve postavljene pre bilo kakvih sporazuma. Cilj im je uništenje PRAVOSLAVLJA i pljčka prirodnih resursa, a na tom putu se samo sredstva menjaju, od pritiska i ucene do sankcija i bombardovanja. To dobro znaju kako Srbi tako i Rusi, pa se protiv zla borimo kako znamo i umemo.