PROPAO PROTEST ŠABAČKE OPOZICIJE: Danima najavljivali skup - bilo ih svega stotinak (FOTO)

Novosti onlajn

27. 11. 2022. u 16:23

PROTEST šabačke opozicije koji je Nebojša Zelenović sa odborom „Zajedno za Šabac“ danima najavljivao preko Šolakovih medija u potpunosti je propao.

ПРОПАО ПРОТЕСТ ШАБАЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Данима најављивали скуп - било их свега стотинак (ФОТО)

Foto: Novosti

Naime, na tribini, upriličenoj u hotelu „Sloboda“, sve sa predstavnicima medija nije ih bilo ni tridesetak, a na platou između Šabačkog pozorišta i Osnovnog suda u Šapcu teško da su dobacili do stotinak osoba.

Džaba NOVA S, džaba N1, džaba „Danas“, džaba portali, prave i lažne FB stranice. Totalni fijasko šabačke opozicije zabeležen je paralelno i na društvenim mrežama, o čemu najbolje govori podatak da je u špicu takozvanog protesta direktan prenos na Zelenovićevoj FB stranici pratilo od tridest do osamdeset ljudi.

Foto: Novosti

A komentari Šapčana bili su takvi da se svako, ko iole drži do časti i imena, više ne bi izlazio u varoš, a kamoli se bavio ozbiljnom politikom.

"Gledam šaku jada koju su pravi Šapčani otresli na izborima, da ih više nikada ne vidimo kako uništavaju naš lepi grad“, komentarisao je Vuk Tepić.

„Koliko vam narod veruje, toliko se i okupilo“, napisala je Klara Savić.

„Stiglo je svih 15 ekologa na skup. Smešni ste previše. Svima nam je jasno da vam niko ne veruje“, reči su Ivana Marića.

„Čoveče, pa ako svi ovi okupljeni i njihovi najbliži na sledećim izborima glasaju za njih, možda će imati 1-2 odbornika, pa će se međusobno poklati ko će to biti. Verovatno Boža i Tranp. A Karamelica i Profa će da umru“, napisao je Miloš Milosavljević.

I ovako bi mogli citirati Šapčane u nedogled. Građanima je jasno da im sadašnja šabačka opozicije ne može ponuditi ništa dobro, izuzev podela, sukoba i netrpeljivosti. I ruku duboko zavučenih u njihove džepove, što su već iskusili tokom dvodecenijske vladavine bivših gradskih čelnika.

Tome u prilog ide i spisak govornika na protestu, koji su se od devedesetih utrkivali da budu u gradskoj vlasti i što glasniji zagovornici Dušana Petrovića, ali i Don Duleone, mentora lažnog ekologa Nebojše Zelenovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (31)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima