"OVO SU NJIHOVE BOLESNE SATRAPE": Božić prokomentarisala pisanje pojedinih medija

Novosti online

09. 11. 2022. u 23:01

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Sandra Božić, prokomentarisala je na svom Tviter nalogu promovisanje "vrednosti" koje vrši"@novarsonline" i promovisanje "mizogenije i seksizma" i "pljuvanje svega što je srpsko".

ОВО СУ ЊИХОВЕ БОЛЕСНЕ САТРАПЕ: Божић прокоментарисала писање појединих медија

Foto N. Skenderija

- Ovo su vrednosti koje promoviše "@novarsonline". Da vas kojim slučajem ne zavaraju bednom obmanom o zaštiti ženskih prava! Ovo su njihove bolesne satrape "@LosZao" koje promovišu mizoginiju, seksizam dok vrše promociju pripadnika opozicije i pljuju sve što je srpsko! Očevi, sinovi… - navela je Sandra na svom  Tviter profilu.

U sledećem Tvitu Sandra se osvrnula i na kontradiktornosti koje vrši "@novarsonline" gde se po potrebi udara na prava žena kad kome odgovara.

- Pre podne kzn na kojoj se cmizdri o ženskim pravima sa sve siledžijama u redovima koji prete silovanjem i tuku žene,a posle podne nastavak satanizacije,monstruoznog i najmizoginijeg progona! Jedan regularan dan opozicije i njihovih nakaznih satrapa i sve uz podršku "@novarsonline" - napisala je Sandra.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)