PALMA JEDNOGLASNO PODRŽAN ZA PREDSEDNIKA JEDINSTVENE SRBIJE: U subotu 26. novembra u Beogradu redovna izborna skupština stranke

Novosti Onlajn

20. 11. 2022. u 12:40

U JAGODINI je danas održan prošireni sastanak Predsedništva Jedinstvene Srbije, kome su prisustvovali i članovi Izvršnog odbora stranke, a centralna tema bila je održavanje 5. redovne Izborne skupštine Jedinstvene Srbije.

ПАЛМА ЈЕДНОГЛАСНО ПОДРЖАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ: У суботу 26. новембра у Београду редовна изборна скупштина странке

Foto Tanjug

Sastankom je predsedavao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Konstatovano je da će 5. redovna Izborna skupština Jedinstvene Srbije biti održana u subotu 26. novembra sa početkom u 12 časova u MTS dvorani u Beogradu (bivši Dom sindikata), a izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije prisustvovaće 1600 delegata iz cele Srbije.

Na Izbornoj skupštini bira se predsednik stranke, a oba pokrajinska odbora Jedinstvene Srbije, za Kosovo i Metohiju i Vojvodinu, kao i svi gradski i opštinski odbori iz cele Srbije jednoglasno su podržali kandidaturu Dragana Markovića Palme za novog – starog predsednika stranke.

Pored izbora predsednika Jedinstvene Srbije, na izbornoj skupštini biraće se i potpredsednici, kao i Glavni i Izvršni odbor te nadzorni odbor i Staturna komisija Jedinstvene Srbije.

- Za Jedinstvenu Srbiju su porodica, interes države Srbije, kao i svih naših građana na prvom mestu. Jedinstvena Srbija se zalaže za jedinstvenu Srbiju sa dve pokrajine, Kosovom i Metohijom i Vojvodinom, a naš slogan „Domaćinski“, koji je ustanovljen na osnivanju stranke na Sretenje 2004. godine, niti smo menjali niti ćemo ga menjati, jer je taj naš slogan i naš program, jer mi se domaćinski ponašamo i prema porodici, prema državi i prema svim građanima - rekao je osnivač i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Na 5. redovnoj Izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije biće prisutni koalicioni partneri i gosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO! Novak Đoković stigao u Rim (VIDEO)