VULIN O SKANDIRANJU "GROBARA": Pevaju protiv Vučića, a živi su zahvaljujući njemu, jer je on predvodio rat protiv mafije

Novosti online

20. 11. 2022. u 12:24

SVI koji misle da je sve opravdano samo ako vređa Aleksandra Vučića, pre nego počnu da aplaudiraju koreografiji koja traži slobodu za ubice, neka najpre pogledaju fotografije izmučenih i raskomadanih žrtava Belivuka i Miljkovića i neka zamisle svoje sinove, braću, očeve na njihovom mestu, rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ВУЛИН О СКАНДИРАЊУ ГРОБАРА: Певају против Вучића, а живи су захваљујући њему, јер је он предводио рат против мафије

Foto Ž. Knežević

- Ako i tada nađu razumevanje za one koji podržavaju ubice i mučitelje, onda je vreme da se leče. Imao sam čast da uz Bezbednosno-informativnu agenciju i Tužilaštvo za organizovani kriminal budem na čelu male grupe pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su krvoloke otkrili, pronašli, pohapsili i predali pravdi, da nikada više ne izađu na slobodu i ponovo počine zlo. Ponosan sam na akciju koju smo sproveli i zahvalan svima koji su imali hrabrosti da se sukobe sa ubicama. Zahvaljujući svima njima, Srbija je bolje mesto. I dok budete vređali  Vučića, setite se da je Aleksandar Vučić predvodio rat protiv mafije i da su zahvaljujući baš njemu mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme živi samo zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi - naveo je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (24)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)