VULIN O SKANDIRANJU "GROBARA": Pevaju protiv Vučića, a živi su zahvaljujući njemu, jer je on predvodio rat protiv mafije

Novosti online

20. 11. 2022. u 12:24

SVI koji misle da je sve opravdano samo ako vređa Aleksandra Vučića, pre nego počnu da aplaudiraju koreografiji koja traži slobodu za ubice, neka najpre pogledaju fotografije izmučenih i raskomadanih žrtava Belivuka i Miljkovića i neka zamisle svoje sinove, braću, očeve na njihovom mestu, rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ВУЛИН О СКАНДИРАЊУ ГРОБАРА: Певају против Вучића, а живи су захваљујући њему, јер је он предводио рат против мафије

Foto Ž. Knežević

- Ako i tada nađu razumevanje za one koji podržavaju ubice i mučitelje, onda je vreme da se leče. Imao sam čast da uz Bezbednosno-informativnu agenciju i Tužilaštvo za organizovani kriminal budem na čelu male grupe pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su krvoloke otkrili, pronašli, pohapsili i predali pravdi, da nikada više ne izađu na slobodu i ponovo počine zlo. Ponosan sam na akciju koju smo sproveli i zahvalan svima koji su imali hrabrosti da se sukobe sa ubicama. Zahvaljujući svima njima, Srbija je bolje mesto. I dok budete vređali  Vučića, setite se da je Aleksandar Vučić predvodio rat protiv mafije i da su zahvaljujući baš njemu mnogi sa tribine koji mu pevaju glupe pesme živi samo zato što Belivuk i Miljković nisu na slobodi - naveo je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!