O SKANDIRANJU SA TRIBINA Vučić otkrio: Navijačima stiglo naređenje "vratite se na Vučića"

Novosti online

20. 11. 2022. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na "TV Prva" pričao je o tome koliko novca je država izdvojila Košarkaškim klubovima Partizan i Crvena zvezda.

О СКАНДИРАЊУ СА ТРИБИНА Вучић открио: Навијачима стигло наређење вратите се на Вучића

Foto: Printskrin/TV Prva

Govoreći o pogrdnim skandiranjima "grobara" protiv njega, Vučić je objasnio odakle i koji je razlog. 

- Verovali ili ne, veći deo hale nije to uzvikivao. Meni niko ne vuče "Vučiću pederu" zato što je Partizan oštećen u budžetu. Partizan dobija ogroman budžet od države Srbije. Ne postoji nijedan tim u Evropi koji dobija novca od države kao KK Partizan i KK Crvena Zvezda. Možda postoji jedan. Za Zvezdu bi to bilo opravdanje jer igra Evroligu već nekoliko sezona. Jasno je da Partizan nije ugrožen, da je dobio novca i direktno i preko NIS-a i Telekoma. Reč je o milionima evra. Molim upravu KK Partizan da kaže koliko novca su dobili od države. Jesam li peder što nisam uveo sankcije Rusiji ili priznao tzv. Kosovo? Priznaću da je tako? Jesam li peder što sam nastavio da gradim auto-puteve? Prihvatam da uzvikujete sve što treba, ali vam je svima jasno šta je razlog. Sami su napisali šta je razlog. Razlog je to što su uhapšeni koljači, ubice i narkodileri - kazao je Vučić komentarišuću slogan "sloboda za grobare".

- Nisam vam ja Boris Tadić da vas molim da ne vičete. Nisam vam ja svi iz SNS i SPS koji idu da zivkaju u novine kad im izađe tekstić. Pišite šta hoćete, vičite šta hoćete, a ja ću da se borim za ovu zemlju. Ne možete da ubijate ljude i dilujete drogu, a da tražite da imate predsednika za saveznika. Za to da me imate za saveznika nećete nikada, a možete da vičete šta god hoćete - rekao je Vučić.

- Kad pričate o ubistvima nismo mi našli za sve njih da su hteli da učestvuju u mom ubistvu. To su novine dodale. Postoje dva lica. I pronađena su - rekao je Vučić.

Takođe je istakao da država neće dozvoliti ubijanje i dilovanje droge, da se ne bi skandiralo protiv njega.

- Hvala im što su sami napisali o čemu se radi. Mislili su da me to tangira. Obavestili su me posle večere sa Micotakisom. Nisu ni navijali, već slali poruke meni i državi. Četiri minuta "navijaju" za Partizan, a onda od glavnog kriminalca im je stiglo naređenje "vratite se na Vučića" - rekao je Vučić.

Predsednik kaže da ga ne iznenađuje što se ne oglašavaju iz Partizana.

- I kad bi izdali neko saopštenje bolje da ga ne izdaju. Svi oni rade jednu pokvarenu stvar. Kada pobedi Zvezda u Surdulici iz nepostojećeg faula, sudije kradu za Zvezdu. Ali samo nedelju dana pre toga, u Topoli, kada imate čistu krađu u korist Partizana, tišina. Čak i u medijima. I obrnuto. I jedni i drugi će da vam objasne kako je država za sve kriva - rekao je Vučić.

Na konstataciju da su ovde u pitanju zaista ozbiljne stvari, Vučić kaže:

- Pa šta ih briga. Konstatovali su da je bilo fantastično. Pojaviće se jednom u emisiji kad im nešto zatreba i reći da im je država mnogo pomogla, a onda će da sednu sa navijačima i da kažu: Nemojte samo da vičete uprava napolje, sve vičite protiv ovoga, on nam je kriv. Jer ako smenite nas, onda će SNS da postavi neke budale koje će namerno da unište Partizan. Sve je tako.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (57)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!