"VELIKA JE ČAST I PRIVILEGIJA DA IMAMO OVAKVE PRIJATELJE!" Vučić poslao snažnu poruku posle sastanka sa Orbanom i Nehamerom (FOTO)

Novosti onlajn

16. 11. 2022. u 17:07

VELIKA je čast i priviegija za mene i Srbiju da imamo ovakve prijatelje sa kojima zajedno radimo na rešavanju važnih i velikih problema, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" nakon zajedničke konferencije za medije sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i kancelarom Austrije Karlom Nehamerom u Beogradu.

ВЕЛИКА ЈЕ ЧАСТ И ПРИВИЛЕГИЈА ДА ИМАМО ОВАКВЕ ПРИЈАТЕЉЕ! Вучић послао снажну поруку после састанка са Орбаном и Нехамером (ФОТО)

Foto Instagram

- Velika je čast i priviegija za mene i Srbiju da imamo ovakve prijatelje sa kojima zajedno radimo na rešavanju važnih i velikih problema.

Danas smo potpisali važan Memorandum o razumevanju, a naši timovi nastavljaju da rade na daljoj konkretizaciji aktivnosti.

Nekoliko koraka smo već preduzeli, a prvi korak je bio usaglašavanje naše vizne politike sa politikom #EU. Naša ruta je jedna od najaktivnijih kada su u pitanju migracije, a sve to se odrazilo i na našu zemlju.

Ponosni smo na činjenicu da će srpski, austrijski i mađarski policajci zajedno raditi na ovom zadatku. Time štitimo Evropu, ali i svoju zemlju.

Zahvaljujem se kancelaru @karl.nehammer na velikoj posvećenosti i premijeru @orbanviktor na svoj pomoći koju je pružio Srbiji - stoji u objavi na Instagramu. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (54)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni