"MORAM DA KAŽEM DA OPASNOST PO VUČIĆEV ŽIVOT NIJE PROŠLA" Premijerka o planiranju atentata na predsednika - Nalogodavci su još na slobodi!

Novosti Onlajn

13. 11. 2022. u 12:00

OSNOVNI cilj smo ispunili jer smo odbranili život predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice i ne verujem da su Radoje Zvicer i Nikola Vušović sami, jer ko zna ko je tu još sve, rekla je danas premijerka Ana Brnabić.

МОРАМ ДА КАЖЕМ ДА ОПАСНОСТ ПО ВУЧИЋЕВ ЖИВОТ НИЈЕ ПРОШЛА Премијерка о планирању атентата на председника - Налогодавци су још на слободи!

Foto: Printskrin/RTS

Ona je tokom gostovanja na TV Prva rekla da je posle osnovnog cilja da se sačuvaju životi, drugi cilj privođenje pravdi tih ljudi.

- Da bi ih pravosnažno osudili i zatvorili, potrebni su neupitni dokazi. Morali smo da obezbedimo da budu u potpunosti čvrsti da ne padnu ni na jednom sudu - rekla je premijerka.

Brnabić je kazala da je imala saznanja o planiranju ubistava i o tome pričala i ranije.

Dodala je da je to grupa medija i grupa analitičara, za koje je rekla da su plaćeni od strane srpskih tajkuna, izvrgavala ruglu.

- To je dodatno otvaralo prostor da se tako nešto intenzivira, i bilo dodatno neodgovorno. Da li možemo sada da čujemo makar jedno izvini, da pokažu da su odgovorni za izgovorenu reč - rekla je premijerka.

Ona se zahvalila pripadnicima naših službi bezbednosti jer su uspešno zaštitli predsednika i njegovu porodicu.

Foto: Printscreen/MUP

- Na žalost moram da kažem da opasnost po život predsednika nije prošla. Nalogodavci su na slobodi, i van domašaja službi - rekla je Brnabić.

Ocenila je da, ko god želi da destabilizuje Srbiju i vrati je u prošlost, smatra da je za to najlakša opcija da radi o glavi Vučiću.

- Sramota je kad neko pita zašto ništa nismo učinili a imali smo informacije - pa učinili smo. Sačuvali smo život Vučiću i njegovoj porodici. To je kontinuirana borba - rekla je premijerka.

Ocenila je da neki mediji i političari, od kojih neki i u parlamentu, funkcionišu kao advokati najgorih kriminalaca, klana Belivuk-Miljković i drugih.

- Strašno i skandalozno što na to gledaju politički - rekla je Brnabić.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (69)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)