INFORMISAO SAM AMBASADORA O BEZBEDNOSNOJ SITUACIJI NA KiM: Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom o pritiscima sa kojima se Srbija suočava

Novosti online

05. 11. 2022. u 12:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je razgovarao sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

ИНФОРМИСАО САМ АМБАСАДОРА О БЕЗБЕДНОСНОЈ СИТУАЦИЈИ НА КиМ: Вучић разговарао са Боцан-Харченком о притисцима са којима се Србија суочава

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Informisao sam abasadora Bocan-Harčenka o bezbednosnoj situaciji na KiM i pritiscima sa kojima se Srbi i Srbija suočavaju. Ponovio sam našu zahvalnost na principijelnom stavu i podršci Ruske Federacije suverenitetu i teritorijalnom integritetu naše zemlje - napisao je Vučić na Instagramu.

Pre sastanka sa ruskim ambasadorom Vučić je razgovarao sa predstavnicom NR Kine Čen Bo.

Predsednik je pre sastanka sa ambasadorkom Kine i predstavnikom Rusije prisustvovao sednici Vlade Srbije, gde je predstavio izveštaj o razgovorima sa Srbima sa Kosova i Metohije.

- Hvala vam na pozivu i što ste mi pružili priliku da vas obavestim o situaciji u kojoj se Srbija nalazi. Ne odustajemo od odgovorne politike mira i stabilnosti - napisao je predsednik na Instagramu nakon sednice.

Nakon sastanka sa ruskim ambasadorom Bocan Harčenkom, Vučić će razgovarati sa patrijarhom srpskim Porfirijem.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (47)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave