PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde je govorio o pritiscima na Srbiju, situaciji u regionu, stanju sa energentima pred zimu i mnogim drugim temama.

Komentari (44)

Stefan

20.10.2022. 21:11

Sve vreme Srbija pokazuje da želi da se mirnim putem reši kosovski konflikt ali isto tako svakom svojom izjavom Vučić pokazuje da će Srbija braniti svoj narod na Kosmetu ukoliko bude napadnut.

Dunja

20.10.2022. 21:13

Vučić se lavovski bori radi sve u interesu srpskog naroda i bori se da sačuva mir i stabilnost, dok mentori sa zapada nemo ćute i posmataraju šta Albanci rade srpskom narodu na KiM.

Teško i preteško breme Vučića

20.10.2022. 21:55

Šta su to protekla rukovodstva i vlade države Srbije radili u poslednjih 50 godina da Srpski narod u jednom mandatu od Vučića traži ama baš sve..Daj nam bolje plate ,daj nam veće penzije,daj nam grijanje,obezbedi nam hranu i snabdevanje, vakcine ,daj nam bolji standard,daj nam bezbednost ,čuvaj sigurnost zemlje,vrati nam Kosovo ,čuvaj nam decu,nećemo da ratujemo,nećemo u Evropu,hoćemo u Evropu,uvedi sankcije Rusiji, nemoj uvoditi sankcije Rusiji,gradi nam puteve,otvaraj nove fabrike itd,itd.

MaRko

20.10.2022. 22:31

Mene zanima, da li neko zna odgovor, kako je moguce da emisija "Prva tema" postoji samo kada predsednik gostuje ili mozda premijerka, za nju se ne secam!?