PATROLIRANjE tzv. kosovskih bezbednosnih snaga po severu KiM, kojim se krši Rezolucija 1244 UN, uz prećutno odobravanje Kvinte, sračunato je s ciljem da se zastraši srpski narod, ali i da se ispovocira reakcija Beograda, a sve kako bi se narušio mir u našoj južnoj pokrajini.

Wer

27.09.2022. 12:32

Postoji li iko da kaže hrvatima da smo se međusobno priznali u avnojevskim granicama!!! I da je tako Kosmet u sastavu Srbije priznat i od njih. Tako da je sve ovo ostalo ne potrebna priča!

Milo

27.09.2022. 15:07

Kad se zapadme demokratije ne slaze sa necijom odlukom oni kritikuju i prete kao u slucaju gej parade u beogradu. Nz brutalno etnicko ciscenje Srba sa KiM nemaju primedbe vec 23 godine nezavosno da li je premijer lazne drzave Kurta ili Murta. Sve rade iz pozadine i isaturaju druge u prve redove. Prvo su naoruzavali i obucavali OVK da zpocnu rat na KiM pa se oni umesaju iz humanitarnih razloga i brutalnom silom promene granice iako su njihove zemlje hiljadama km daleko i njihovi sunarodnici ne zive na KiM.

BOGDAN

12.10.2022. 07:40

TAKO CE BITI SVE DOK BRAT KADIROV NE DA ZELENO SVETLO I FORMIRA DOBROVOLJCE KOJI CE JEDNOM ZAUVEK MUSKI ODGOVORITI IMPERIJALISTICKIM ZLOCINCIMA I TERORISTIMA TAKOZVANE SIPTARSKE POLICIJE I VOJSKE KOJE FINANSIRAJU I NAORUZAVAJU ZAPDNI ZLOCINCI KOJI OKUPIRAJU SRPSKU Sv.ZEMLJU SRPSKO KOSOVO I METOHIJA.IDU DANI ZIVELA SRBIJA I DOGODINE U PRIZRENU.